REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Drabužių dizainerės vardo siekianti Victoria Beckham neslepia, kad savo išvaizdai skiria itin didelį dėmesį. Tad neveltui moteris vadinama viena stilingiausių pasaulyje. Tačiau ne visad Victoria buvo tokia dailia kaip dabar.

REKLAMA
REKLAMA

Muzikos grupėje „Spice Girls“ išpopuliarėjusi mergina visad mėgo prabangą. Vos išpopuliarėjusi didelę dalį savo honoraro pradėjo leisti grožio priemonėms, procedūroms, dizainerių drabužiams, stilisto paslaugoms.

REKLAMA

Paauglystėje apvalaus kūno sudėjimo buvusi Victoria šiuo metu gąsdina itin lieknomis kūno formomis. Moteris ne kartą turėjo gintis teigdama, kad neserga mitybos sutrikimo ligomis.

Beckham neslepia nevengianti ir grožio chirurgo paslaugų. Tačiau ji, tiesą sakant, pasižymi subtilumu šiose reikaluose. Kažkada pasididinusi krūtinę moteris neseniai implantus išsiėmė. Teigė, jog nepatogu ir jai nebegražu.

Tačiau kitų kūno formų koreguoti nevengia. Moters veidas ne kartą buvo gražintas chirurginiu būdu. Išryškinti skruostikauliai, koreguota nosis, antakių linija. Palyginkite Victorios pokyčius. Nuotraukų albume jai – aštuoniolika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų