REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keira Knightley (25) vis dar rūpi pinigų suma, kurią ji išleidžia savo aprangai bei aksesuarams. Ir nors žavioji aktorė prisipažįsta jaučianti malonumą aspipirkinėdama dizainerių parduotuvėse, tačiau kartais sąžinė prabyla apie tai, kiek daug šlamančių ji tose parduotuvėse palieka.

REKLAMA
REKLAMA

„Dievinu vaikščioti po krautuves ir palikti ten nemenkas sumas, tačiau nedarau to labai dažnai“, –pasakojo aktorė. „Neseniai pamačiau nerealų „Burberry“ paltuką, tačiau mane ištiko šokas pamačius jo kainą. Nors vėliau aš jį vis tiek nusipirkau. Jaučiu malonumą apsipirkinėdama, bet bijau, jog jau artėju prie pagrindinio apsipirkinėjimo maniakės laimėjimo pagal tai, kiek daug žinigų aš tose parduotuvėse palieku“.

REKLAMA

Anot aktorės, savo maniakišką apsipirkinėjimą ji dažnai daro ir internetinėje erdvėje, nes ten viskas vyksta daug paprasčiau ir greičiau.

Ir nors jaunajai aktorei šiek tiek neramu, kad tiek daug išleidžia ant prabangių apdarų, tačiau jai visiški nerūpi, kaip ji atrodo ir šį darbą paliekanti profesionaliems stilistams. Duodama interviu „Vogue“ žurnalui Keira pasakojo, kaip dėl jos į Paryžių, kur pristatinėjo romantinę dramą „Paskutinė naktis“, buvo atskraidinta plaukų stilistė tiesiai iš Venecijos, kur pastaroji rūpinosi režisierės Sofia Coppola (39) išvaizda.

„Su manimi ji praleido vieną valandą ir vėl buvo nuskraidinta atgal į Veneciją. Skamba gan juokingai, bet taip vyksta gan dažnai.  Man asmeniškai nelabai rūpi, ką jie planuoja padaryti su manimi ir mano išvaizda, aš tik mėgaujuosi galutiniu rezultatu“, – savo nuomone apie stilistų darbą pasidalino aktorė Keira Knightley.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų