REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šv. Kalėdos ir Naujųjų metų sutikimas – šventės, kurios paįvairinamos ugnies ir garso efektais. Tačiau Policijos bei Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentai ragina nepamiršti, kad atsainus požiūris į pirotechniką gali pridaryti daug žalos.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo gruodžio 13-osios iki 2011-ųjų sausio 3-osios Policijos ir priešgaisrinių gelbėjimo tarnybų pareigūnai ypatingą dėmesį skirs pirotechnikos priemonių naudojimui ir prekybai. Bus tikrinamos pirotechnikos priemonių prekybos vietos, galimos jos naudojimo vietos, ypač paauglių susibūrimo vietos. Pareigūnai prižiūrės, kaip laikomasi pirotechnikos priemonių naudojimo tvarkos viešose vietose.

REKLAMA

Policijos pareigūnai ir ugniagesiai gelbėtojai atkreipia dėmesį, kad pirotechnikos priemones, skirtas naudoti lauke, griežtai draudžiama naudoti patalpose. Pirotechnikos priemonių prekybos ar laikymo vietose draudžiama rūkyti, naudotis ugnimi, uždegti ir išbandyti pirotechnikos priemones.

Fejerverkus reikia įsigyti tik specializuotose parduotuvėse. Pareigūnai perspėja jokiu būdu nesusigundyti turgaus ar gatvės prekeivių siūlomais pirotechnikos gaminiais. Ši produkcija Lietuvoje nesertifikuota ir įvežama nelegaliai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų