REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį, gruodžio 9-ąją, daugelyje rajonų snigs, vietomis gausiai, kitur iškris šlapdriba. Pustys, vakarų Lietuvoje gali kilti pūga.

REKLAMA
REKLAMA

Pūs apie 8–13 m/s šiaurės krypčių vėjas, kurio gūsiai gali pasiekti iki 17–17 m/s greitį.

REKLAMA

Pietų ir vakarų Lietuvoje temperatūra laikysis apie 0 laipsnių, kitur šals iki -3 – -5 laipsnių.

7-12m/sek. gūsingas vakarų vėjas. Temperatūra naktį 5-10 laipsniai šalčio. Dieną oro temperatūra svyruos nuo 5 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos.

Eismo sąlygos šiuo metu sudėtingos. Sninga ir pusto Klaipėdos, Tauragės, Telšių, Šiaulių, Panevėžio apskrityse ir Raseinių rajone čia keliai padengti privažinėtu sniegu, papustyti ir yra tik valomi. Marijampolės, Kauno, Vilniaus, Utenos apskrityse pustymo nėra tik sninga, kai kuriuose rajonuose sniegas pereina į šlapdribą ar lietų. Čia kelių dangos pasidengusios sniegu, provėžotos yra valomos, barstomos.

REKLAMA
REKLAMA

Alytaus apskrityje ir pietiniuose Vilniaus apskrities rajonuose silpnas lietus ar šlapdriba, čia pagrindinių kelių dangos šlapios su nedidelėmis provėžomis, krentant oro temperatūrai formuojasi plikledis, eismo sąlygos taip pat pakankamai sudėtingos.

Rajoniniai keliai visoje Lietuvoje daugiausia padengti privažinėtu sniegu, papustyti ir yra slidūs. Vakariniuose šalies rajonuose dalis rajoninių kelių arba jų ruožų yra apsunkinto išvažiuojamumo.

Kauno aplinkkelyje, nuo IX Forto važiuojant Marijampolės kryptimi, nuokalnėje prieš Raudondvario plentą, dėl auto įvykio apribotas eismas. Šiuo metu pirma eismo juosta uždaryta, antra eismo juosta eismas vyksta, susidariusios spūstys.

Automobilių kelių direkcija ir Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas rekomenduoja atidėti nebūtinas keliones ir, jei tik įmanoma, likti namie. Jei kelionių atidėti negalima, planuoti ilgesnį vykimo laiką, kad nereikėtų skubėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų