REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Maltos Ordinas ir LNK televizija trečiadienį pakvietė į paramos koncertą „Mums reikia tavęs“. Iškilmingo renginio metu buvo aukojamos lėšos pagyvenusiems ir vienišiems žmonėms, globojamiems Maltos Ordino.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiais metais tokio koncerto metu surinktos lėšos leido maitinti keliskart daugiau alkstančių ir užmirštų senolių šilta ir sočia sriuba.

REKLAMA

Iškilmingame renginyje Ūkio banko teatro arenoje apsilankė ne tik visos televizijos žvaigždės, bet ir žymūs politikai, visuomenės veikėjai. Seimo pirmininkė Irena Degutienė prisipažino, kad jai labai džiugu, jog egzistuoja tokios akcijos.

LNK laidų vedėjai aukoti ragino ne tik patys prisidėję prie akcijos, bet ir skelbdami pačias įvairiausias lažybas, kad padarys vieną ar kitą dalyką, jei aukojama suma pasieks jų nurodytą ribą. Štai Vitalijus Cololo po tokių lažybų liko be švarko rankovių ir vietoje kelnių – su šortais.

REKLAMA
REKLAMA

Socialinės apsaugos ir darbo ministras Donatas Jankauskas kalbinamas koncerto vedėjų Rolando Vilkončiaus ir Jurgos Šeduikytės tvirtino, kad kartais lėkštė sriubos gali lemti gyvybę. „Vargu ar gali būti baisiau ir blogiau, kai žmogus, likęs vienas, nesulaukia pagalbos tada, kai jos labiausiai reikia. Todėl kviečiu visus atkreipti dėmesį ir padėti“, – sakė jis.

Ministras taip pat ryžosi susilažinti ir galiausiai, pralaimėjęs lažybas, leido Ugnei Skonsmanaitei ir Arūnui Valinskui nukirpti savo kaklaraištį.

Beprotiškoms lažybos ryžosi ir pats buvęs Seimo narys Arūnas Valinskas. „Praėjusiais metais buvo surinkta pusė milijono litų. Jeigu šiemet bus bent 10 tūkst. daugiau, aš atsisakysiu... Na, sunkiausia paaukoti yra tai, ko turi mažiausiai. Aš paaukosiu savo vešlią ševeliūrą“, – rimtai nusiteikęs sakė vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ir dar nepasibaigus estrados princo Ryčio Cicino dainai „Meilės laivas“ Teatro arenoje susirinkusi minia ėmė klykti iš džiaugsmo, mat buvo pasiekta lemtinga 510 tūkst. suma. „Tai absoliutus rekordas“, – džiūgavo R. Vilkončius.

Paramos koncerte buvo apdovanoti ir moksleiviai, kurie du mėnesius galvojo, kaip galima padėti seneliams ir žaisdami rinko pinigus Maltos Ordino sriubai.

Galiausiai skambant garsiems susirinkusios publikos, Maltos Ordino globotinių, koncerte dalyvavusių žvaigždžių, politikų ir visuomenės veikėjų „ačiū“ buvo suskaičiuota, jog šiemet Maltos Ordino globojamiems pagyvenusiems ir vienišiems, skurstantiems žmonėms daugiau nei pusė milijono litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų