REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nekilnojamo turto eskpertai ragina ieškoti ir investuoti į pirmame aukšte esančias universalias patalpas, tinkančias gyvenimui bei komercijai. Anot jų, tokių patalpų kainos sostinėje yra itin patrauklios, o tinkamas jų įsigyjimas gali tapti viena saugiausių investicijų.

REKLAMA
REKLAMA

Bendrovės „Remax“ nekilnojamo turto ekspertės Sonatos Urbelienės teigimu, universalios patalpos, tinkančios tiek gyvenimui, tiek komercijai visuomet išliks tarp likvidžiausių objektų, o jų įsigyjimo kaina Lietuvoje šiuo metu yra itin patraukli.

REKLAMA

„Universali paskirtis bei žema kaina yra pagrindinės priežastys apie kurias reikėtų mąstyti investuojant į nekilnojamą turtą. Būtent universalios, tinkamos tiek gyvenimui, tiek komercijai ir esančiose pirmuose objektų aukštuose patalpos gali būti puiki investicija šiandien“, - sako S. Urbelienė.

Anot jos, norintys investuoti, turėtų atkreipti dėmesį į objekto vietą, jo projekto idėją bei rajono perspektyvą.

„Tarp tokių rajonų visų pirma reiktų išskirti Senamiestį ir Naujamiestį. Senamiestis visuomet bus patrauklus, tuo tarpu Naujamiestis yra vienas perspektyviausiu rajonų, kuriame vis daugiau kuriama naujų, išskirtinių objektų, kaip tarkime pirmieji kompleksiniai loftų projektai kurie savaime traukia mažų butikų ar jaukių eko parduotuvių savininkus, įvairias galerijas ar dizaino dirbtuves“, - sako ji.

REKLAMA
REKLAMA

Bendrovės „Ober – Haus“ Senamiesčio skyriaus vadovo Mariaus Čiulados teigimu, universalios patalpos, tinkamos gyventi bei komercijai išlieka itin likvidžios dėl dvigubos paskirties.

„Patrauklioje vietoje esantis būstas pirmame auškte gali lengvai tapti administracinėmis ar komercinėmis patalpomis, neskiriant tam didelių investicijų. Susidomėjimas įdomiais biurais ar komercinėmis patalpomis visuomet buvo ir bus, tad įsigydami jas tinkamoje vietoje žema kaina šiandien, tik išloš“, - sako M. Čiulada.

Anot eskpertų, šiuo metu vystomuose naujuose nekilnojamo turto projektuose sostinėje, universalios paskirties pirmo aukšto patalpų kvadratinis metras kainuoja nuo 3000 iki 6000 litų, kai tuo tarpu prieš kelis metus, tokių patalpų kainos prasidėdavo nuo 10000 litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų