REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Titulą ginančio Milano „Inter“ strategas Rafaelis Benitezas nebuvo linkęs sureikšminti triuškinamo pralaimėjimo UEFA Čempionų lygos mače antradienį su Brėmeno „Werder“ ekipa.

REKLAMA
REKLAMA

Italijos čempionai paskutiniame ture nesugebėjo pasipriešinti vokiečiams ir, pralaimėję 0:3, liko antroje grupės vietoje. Pergalė būtų leidusi užimti lyderio poziciją, mat Londono „Tottenham“ išvykoje sužaidė lygiosiomis 3:3 su Enšendės „Twente“.

REKLAMA

„Pirmos vietos likimas nepriklausė vien nuo mūsų, o „Tottenham“ Olandijoje visą laiką pirmavo, – „SkySports Italia“ teisinosi ispanas. – Buvo aišku, kad mūsų tikslas yra pasaulio klubų čempionatas, todėl leidau pasireikšti jauniems futbolininkams. Ir jie vieninteliai manęs nenuvylė.“

Prieš rungtynes „Inter“ prezidentas Massimo Moratti pareiškė nenorįs, kad komanda patirtų gėdą, bet to išvengti nepavyko.

REKLAMA
REKLAMA

„Svarbiausias mačas buvo su „Twente“, ir mes jį laimėjome, – toliau gynėsi R. Benitezas. – Šio vakaro dvikova nebuvo ta, kurioje privalėjome nugalėti, todėl žaidė jaunimas.“ Kalbama, kad R. Benitezas gali būti atleistas, jei „Inter“ nelaimės pasaulio klubų taurės turnyro.

Tačiau specialistas nepanikavo: „Nemanau, kad taip nutiks. Tikiuosi, kad turėsime keletą po traumų atsigavusių pagrindinės sudėties futbolininkų.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų