REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šarm-el-Šeiche nesiliauja ryklio, kuris užpuolė tris rusų turistus ir vieną vokietę, gaudynės. Į jas, naujausiais duomenimis, įsijungė ir užsienio ekspertai.

REKLAMA
REKLAMA

Padėti Egipto pareigūnams į šią šalį atvyko žymiausi pasaulio ekspertai – George Burgess, įkūręs ryklių užpuolimų centrą, Eric Rieter, ryklių žinovė iš Ciūricho universiteto ir Ralph Collier – pasaulinio ryklių tyrinėjimo komiteto pirmininkas. Kartu su vietiniais specialistais jie aiškinasi, kas privertė ryklį pulti žmones ir kaip galima būtų jį efektyviai sugauti.

REKLAMA

O iki tol, kol žmones užpuolęs jūros plėšrūnas bus pagautas, turistai populiariajame kurorte lieka it musę kandę: jie Raudonojoje jūroje negali nei plaukioti, nei nardyti su vamzdeliu. Apie pavojų, slypintį Egipto pakrantėse, perspėja ir daugelio šalių užsienio reikalų ministerijos.

Apie tai, kokios priežastys galėjo pastūmėti ryklį puldinėti žmones, skaitykite čia. Tiesa, neseniai Egiptas iškėlė ir naują nelaimės versiją – ryklį neva užsiundė Izraelio žvalgybinė organizacija „Mossad“, siekdama sugriauti pelningą egiptiečių verslą.

Taip pat siūlome žiūrėti vaizdo klipuką, kaip išgyventi ryklio ataką (anglų k.):

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų