REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iki populiariausio šokių projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ finalo liko tik du šeštadieniai ir tik šešios poros. Įtampa auga, nes gruodžio 25-ąją tiesioginiame TV3 eteryje dėl nugalėtojų titulo varžysis tik keturios poros.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį šeštadienį TV3 projektą paliko Ramūno Rudoko ir Ievos Konopliovaitės pora. Prie to iš dalies prisidėjo ir  komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas. Pusiau juokais, pusiau rimtai dievu besivadinantį choreografą papiktino R. Rudoko idėja suvaidinti aistrų draskomą kunigą (laidos tema – profesijos). Apkaltinęs šaipymusi iš religijos, Jurijus porai skyrė tik vieną balą. Laidos favoritais tapo Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj.

REKLAMA

Šį savaitgalį, gruodžio 11-ąją, šokių aikštelę paliks dar viena pora, kuri prasčiausiai interpretuos vakaro temą – „Grįžkime į vaikystę“. Sunkiausia šioje laidoje bus Eglei Straleckaitei, nes jos partneris Martynas Malakauskas išvyksta į Pasaulio fitneso čempionatą Turkijoje.

„Dabar vyksta įnirtinga kova dėl patekimo į finalą, todėl nedalyvauti laidoje prilygtų pasitraukimui iš projekto“, – įsitikinusi E. Straleckaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovų itin mėgstama pora žada nenuvilti komisijos ir gerbėjų. Tačiau idėjos – kaip pasirodyti šeštadienį – jie neatskleidžia: „Rizikuosime! Nežinome kaip būsime įvertinti...“

Tai ne vienintelė staigmena, kurią žada projekto dalyviai ir prodiuseriai. Tiesioginiame eteryje sulauksime pasaulinio lygio sportinių šokių žvaigždžių. Specialiai iš Honkongo atskrenda daugkartinis Lietuvos Lotynų Amerikos šokių čempionas Justinas Duknauskas su nauja šokio ir gyvenimo partnere Anna Melnikova. Jis ne tik šoks, bet ir užims teisėjo poziciją. Įdomu, kaip jis vertins savo buvusią žmoną, Žilvino Šilgalio šokių partnerę Kariną Jeremian? Laidoje taip pat išvysime Kauno Šampaninį chorą, kuris pasirengęs paskleisti kalėdinę nuotaiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ant „Šok su manimi“ parketo savaitgalį suksis šios poros: Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj,  Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian, Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas, Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus, Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė, Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė.

„Šok su manimi“ – šeštadieniais 19 val. tiesiogiai tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų