REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tik nepagalvokite, kad „Tesla“ sukūrė visiškai naują modelį kupiną psichodelinės stilistikos. Tai puikiai visiems žinomas „Tesla Roadster“, tačiau apsilankęs žinomo menininko dirbtuvėse.

REKLAMA
REKLAMA

Į „Tesla Roadster“, kaip į šiuolaikinio meno kūrinį nusprendė pažvelgti žinomas psichodelinės pakraipos menininkas Laurence Gartel.  Juo kelis dešimtmečius jis specializuojasi skaitmeninėse meno formose, o savo psichodelinius eksperimentus pradėjo dar auksiniais hipių amžiaus laikais- septintame praėjusio amžiaus dešimtmetyje.

REKLAMA

Inovatyvus požiūris- ir kompanijos „Tesla“ bruožas, todėl elektromobilių gamintoja patikėjo savo mašiną būtent šiam menininkui. Laurence Gartel ieškodamas sprendimo savo kūrybiškiems polėkiams nesivargino su purškiamais dažais, ir kaip derėtų novatoriui, pasirinko specialią PVC plėvelę, kurią dabar galima klijuoti ant automobilio paviršiaus.

Psichodelinį „Art Roadster“ kompanija pristatė Majamio „Art Basel“ festivalyje. Tai puiki reklama. „Tesla“ rinkodaros specialistai jau užsiminė, kad toks hipiškas „Roadster“ jau padėjo apsispręsti bent dešimčiai įprastų elektromobilių pirkėjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų