REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savo naujausiam pasirodymui projekte „Ledas ir liepna!“ pasirinkę miuziklo „Svynis Todas: demonas kirpėjas“ muziką, Agnija Ditkovskytė ir Povilas Vanagas sugebėjo nuginkluoti komisiją ir pakilti į pirmą šokėjų porų penketuką.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdamas apie savo šokį P. Vanagas juokavo, kad Agnija lankosi pas geriausius karate specialistus, turinčius juoduosius diržus, kad galėtų teisingai sušokti.

REKLAMA

„Labai gilus, įdomus ir stiprus psichologiškai pasirodymas. Tiesa, mano balas menkesnis, nes aš iš šitos poros tikiuosi jau kur kas daugiau ir esu užkėlęs jiems kartelę gana aukštai“ – prisipažino vienas komisijos narys. Lietuvos nuomonę projekte atstovaujanti Ingeborga Dapkūnaitė juokavo, kad tokių pamišusių kirpėjų, kaip Povilas, daugiau nematė, o ir pati kerpasi pas kitus.

Po šio pasirodymo ir gerų balų šokėjai išsiveržė į lyderių penketuką. Pora šoktelėjo į 2-4 vietą, kuria dalinasi su Marijos Koževnikovos ir Aleksejaus Jagudino bei Sati Kazanovos ir Romano Kostamarovo poromis. Tai aukščiausia Lietuvos atstovų pozicija turnyrinėje lentelėje per visą projekto laiką.

Sekanti projekto „Ledas ir liepsna“ laida – gruodžio 12 d., sekmadienį 17:10 val. per PBK. Nuo šiol nė viena pora iš projekto nebeiškris – visų keturių likusių laidų rezultatai sumuosis, o iš likusių 14 porų pačią šauniausią išrinks televizijos žiūrovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų