REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kur statyti Kalėdų eglutę? Dažniausiai ją įspraudžiame ten, kur leidžia kambario interjeras. Jei eglutė atrodo gražiai – vadinasi, viskas tiesiog idealu.

Kur statyti Kalėdų eglutę? Dažniausiai ją įspraudžiame ten, kur leidžia kambario interjeras. Jei eglutė atrodo gražiai – vadinasi, viskas tiesiog idealu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu Feng šu specialistai rekomenduoja Kalėdų eglutę statyti ten, kur ji aktyvuos gerąją energiją jūsų namuose, o kartu ir saugos nuo įvairiausių nelaimių. Mat atsitiktinai, chaotiškai parinkta žaliaskarės vieta, pasak Rytų išminties, gali išprovokuoti konfliktus, įvairiausius buitinės technikos gedimus, vagystes iš namų ir netgi namiškių traumas.

REKLAMA

Kaip išrinkti vietą?

Visų pirma nusipieškite tikslų savo buto planą ir padalinkite jį į sektorius pagal pasaulio šalis: šiaurė, pietūs, rytai, vakarai, pietryčiai, pietvakariai, šiaurės rytai, šiaurės vakarai.

Jei eglutė su lempučių girlianda, jos vietą reikia rinkti itin rūpestingai. Svarbu, kad ji ne tik tiktų eglei, bet ir nekeltų gaisro grėsmės.

Pagal feng šu, pati palankiausia vieta eglutei su lemputėmis – šiaurės rytų sektorius. Įvairiaspalvės lemputės suaktyvins energiją, kuri užglaistys nesutarimus, į namus pakvies poetišką, romantišką nuotaiką, jausmingus ir šiltus tarpusavio santykius.

REKLAMA
REKLAMA

Nepalankiausios vietos tokiai eglei – pietų ir rytų sektoriai. Šviesos pietuose gali prišaukti ligas, avarijas, nelaimingus atsitikimus, o rytuose – finansinius nuostolius.

Jei eglutė be lempučių girliandos, galite ją statyti ir kituose sektoriuose, tik laikykitės šių rekomendacijų, kurios padės pažadinti pačią geriausią energiją jūsų namuose:

• Pietūs – geriausia šioje dalyje statyti dirbtinę sidabrinę eglutę, puošiamą baltais, mėlynais, sidabriniais, auksiniais žaisliukais ir girliandomis.

• Pietvakariai – žalia eglutė su raudonais ir geltonais žaisliukais.

• Vakarai – sidabrinė eglutė su geltonais ir auksiniais žaisliukais.

• Šiaurės vakarai – sidabrinė arba žalia eglutė su sidabriniais, auksiniais žaisliukais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

• Šiaurė – sidabrinė arba žalia eglutė su mėlynais ir auksiniais žaisliukais.

• Šiaurės rytai – žalia eglutė su įvairiaspalviais žaisliukais, galima taip pat papildyti ir auksiniais bei sidabriniais akcentais.

• Rytai – žalia eglutė su auksiniais, sidabriniais, mėlynais žaisliukais.

• Pietryčiai – žalia eglutė su mėlynais, žaliais arba raudonais žaisliukais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų