REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pirmadienio naktį į Vilnių, Rotušės aikštę pagaliau atkeliavo Kalėdų eglė. Tradiciškai Rotušės aikštėje vilniečiai ir miesčio svečiai džiaugiasi gyva ir mišku kvepiančia eglute. Netrukus turėtų būti surinkta ir pagrindinė miesto eglė Katedros aikštėje. Jau kelerius metus čia statoma karkasinė eglė: iš metalo konstrukcijų, apkaišytų eglių šakomis.

REKLAMA
REKLAMA

Į Rotušės aikštę Kalėdų eglutę atvežė sunkvežimis vėlai naktį. Šią eglę miestui dovanojo viena sostinės mokykla, kurios teritorijoje augęs medis šaknimis ėmė gadinti mokyklos pamatus. „Smagu, kad ir mokyklai pagelbėjome, ir miestą papuošime“, – juokavo „Concept Events & Media“, organizuojančios Kalėdų šventes Vilniuje, vadovas Tadas Rimdžius.

REKLAMA

Netrukus Vilniuje, Odminių skvere, turėtų atsirasti ir kalėdinis miestelis, kuriame bus galima nusipirkti įvairiausių kalėdinių saldumynų, ragauti karšto vyno, ieškoti originalių dovanų. Kalėdinis miestelis vilniečius turėtų džiuginti iki sausio 6 dienos.

Šių metų žiemos šventėms miesto valdžia žadėjo skirti kiek daugiau nei 100 tūkst. litų. Dar apie dukart tiek pritraukta iš privačių rėmėjų.

Balsas.lt skaitytojas Steponas spėjo užfiksuoti eglės statymo Rotušės aikštėje akimirkas fotoaparatu. Balsas.lt primena, kad ir jūs galite pranešti savo naujieną.

Rotušės aikštė (Skait. nuotr.)Rotušės aikštė (Skait. nuotr.)

Rotušės aikštė (Skait. nuotr.)Rotušės aikštė (Skait. nuotr.)

Daugiau eglės keliavimo į sostinę vaizdų – Balsas.lt nuotraukų galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų