REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Vilkaviškio rajone autoavarijoje žuvo Nacionalinės futbolo akademijos auklėtinis, penkiolikmetis Titas Burba, praneša LFF.

REKLAMA
REKLAMA

Vilnietis Titas buvo vienas perspektyviausių šalies jaunųjų futbolininkų. Šiemet jis atstovavo Lietuvos U-16 ir U-17 rinktinėms, sulaukė dėmesio iš Italijos Padujos „Padova" klubo, kurio peržiūroje buvo praėjusį mėnesį.

REKLAMA

Jaunojo Tito gabumais žavėjosi ne tik treneriai Lietuvoje - Italijoje jis jau buvo lyginamas su Tomu Danilevičiumi. Deja, tragiškai pasibaigusi automobilio avarija išplėšė penkiolikmetį Titą iš gyvenimo...

LFF techninio skyriaus direktorius Stasys Stankus sakė, kad futbolo visuomenė prarado labai ryškią žvaigždutę: „Kai manęs klausdavo, ar mes kada nors turėsime Lietuvoje panašaus ryškumo žaidėją kaip baltarusis Aliaksandras Hlebas, man visada kirbėjo mintyse, jog Titas yra vienas iš tų futbolininkų. Titas visada džiugino mus neeiliniais gabumais. Retas vaikas per mano 37 metų trenerio karjerą mokėjo priimti tokius nestandartinius sprendimus futbolo aikštėje, tai būdavo neįtikėtini sprendimai.“

REKLAMA
REKLAMA

„Niekaip negaliu suprasti, kodėl toks žiaurus likimas pasiėmė Titą iš mūsų. Mes akademijoje labai liūdime – tai viena ryškiausių žvaigždučių, kurį puoselėjome ketverius metus. Jam turėjo ploti už jo pasiekimus ir skanduoti jo vardą, tačiau jis paliko mus“, – kalbėjo S.Stankus.

Lietuvos futbolo federacija, Nacionalinės futbolo akademijos treneriai ir administracija, visa futbolo bendruomenė  reiškią užuojauta Tito tėveliams ir artimiesiems. Titas visada išliks mūsų mintyse kaip šiltas, draugiškas, visų mėgstamas, neeilinių gabumų - išskirtinis jaunuolis.

Šv. Mišios velionio atminimui vyks antradienį, 13 val. Kybartų bažnyčioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų