REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorė Eglė Jackaitė Irmos Jurgelevičiūtės niekada nevadino savo drauge. Niekada kartu negėrė kavos ir juo labiau nekalbėjo apie savo širdžių paslaptis. Tad argi ne keista, kad būtent Eglei teko nuodėmklausės ir gelbėtojos vaidmuo šioje baisioje istorijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Tuomet, kai iš areštinės paleista Irma pasislėpė savo namuose ir atsiribojo nuo bet kokio bendravimo su draugais ar žurnalistais, neištvėrusi įtampos Eglei ji paskambino pati. Paskambino tam, kad pasiguostų ir išdėstytų baisų planą. „Ji iš tikrųjų verkė, kai skambino, ir man basiausius žodžius sakė.. Aš dėl jos išsigandau.. Sakau, kur tu gyveni, aš atvažiuoju po spektaklio... Taip ir padariau... Čia žmoniškumas, pareiga. Ji iš tiesų sakė, kad mane sudeginkit... Ką tai reiškia? Kai manęs nebebus čia... Ji tikrai nesimaivė. Sakiau, baik... puoliau ramint... ir mes susitikom“, – pokalbio nuotrupas pasakojo E. Jackaitė.

REKLAMA

Šiurpą keliančios užuominos apie mirtį ir savižudybę. Nevilties ašaros bei panika: ką daryti toliau? Prieš keletą dienų aplankiusi Irmą Eglė pamatė siaubingą vaizdą. Besišypsančios, savimi pasitikinčios scenos žvaigždės, kurią viešumoje regėjome anksčiau, dabar – nė ženklo.

Tačiau Eglė atvira: klausimų, kas gi iš tiesų atsitiko šokių projekte, nebuvo išvengta. Be ašarų, atgailos ir liūdesio Eglė išgirdo ir pasiteisinimo žodžius. Tuomet, kai aktorė tiesiai šviesiai paklausė apie daiktus, kuriuos pareigūnai neva rado Irmos tėvų namuose, ji pateikė kiek netikėtą versiją.

REKLAMA
REKLAMA

Eglė neslepia: meilės reikalų jiedvi nelietė. Tačiau žmonėms burnų neužriši. Tuo labiau, kad šiuo metu Karmėlavos gyventojai tapo itin liūdnų skyrybų liudininkais. Nors Irma Jurgelevičiūtė jau pripažįsta savo klaidą ir viešai atsiprašinėja meilužio žmonos, faktai lieka faktais: prieš du dešimtmečius šeimą sukūrę Albertas ir Renata kaimynams anksčiau buvo laimingos šeimos pavyzdys. O dabar šiose namuose nieko nebeliko.

Ar taip pat laisvai, kaip santuokinę ištikimybę Irma interpretavo ir kitą sąvoką – sąžiningumą? O gal poelgiuose, kuriais dabar kaltinama Irma, slypi kur kas skaudesnės  ir rimtesnės priežastys?

Atsakymai ir keistos nuojautos – antradienį 20.30 val. laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ tik per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų