REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Septyni britai dėl šalį užklupusio sniego jau devynias dienas yra įkalinti smuklėje. Aišku, liūdėti žmonėms netenka dėl pakankamų maisto ir alkoholio atsargų bei patogių lovų, nes smuklėje galima apsistoti ir nakčiai, informuoja BBC naujienų tarnyba.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašo „The Mail on Sunday“, penki darbuotojai ir du vietos gyventojai įstrigo Kirkbymoorside miestelyje, šiaurinėje Jorkšyro grafystės dalyje, veikiančioje smuklėje „The Lion Inn“ – vienoje iš aukščiausiai Anglijoje esančių smuklių. Žmonės čia yra įstrigę nuo lapkričio 27 d., kai iškritęs gausus sniegas užblokavo smuklės duris ir langus, užpustė šalia esančius kelius. Prisnigo tiek daug, kad nebematyti šalia smuklės stovinčių automobilių. Tačiau net ir įkalintas septynetas neliūdi. Jie nuolat užsiėmę – valgo, geria ir žaidžia žaidimus bare, kuriame per dieną aptarnaujama po 150 žmonių.

„Iš pradžių buvo labai keista ir įdomu. Tiek daug prisnigo. Dauguma langų ir durų užblokuota, tačiau mums pavyksta atidaryti vienas duris ir įleisti gryno oro, kai prireikia. Buvo tikrai šalta, bet mums pasisekė, kad įstrigome smuklėje, kur yra ir kambarių. Turime pakankamai anglių, pasikuriame židinį, – sako smuklėje dirbanti Katie. – Tikrai nemanėme, kad tai užtruks taip ilgai. Tačiau smagiai leidžiame laiką. Vakare dažniausiai žaidžiame „Monopolį“ ar kokį kitą stalo žaidimą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų