REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Teisingumo ministras nušalino Pravieniškių gydymo ir pataisos namų vadovą Ramūną Kalendrą nuo pareigų ir kreipėsi į Generalinę prokuratūrą, įtarus, kad vykdant pastatų rekonstrukciją buvo ketinta pasisavinti daugiau nei milijoną litų valstybės lėšų.

REKLAMA
REKLAMA

Dar ankstesnės Vyriausybės metu buvo pradėta Pravieniškių gydymo ir pataisos namų pastatų rekonstrukcija, kurios statybos darbams iš viso jau išleista daugiau nei 26 mln. litų.

REKLAMA

Už vykdomų darbų priežiūrą atsakingas įstaigos vadovas R. Kalendra pavasarį pateikė informaciją, kad per pastaruosius du metus (2008-2010 m.) šiame objekte buvo atlikta statybos darbų dar už daugiau nei milijoną litų.

Ministro ambicijos?

„Nepavadinčiau to kitaip, kaip jaunų pacanų ambicijomis. Niekas ten tų pinigų nepavogė. Netgi vykstant toms statyboms, trūkstant pinigų, buvo sutarta su statybininkais, kad nenutrūktų procesas. Žmogus kenčia už per ilgą liežuvį ir tiesmuką charakterį. Kažkada Seime, svarstant sistemos reikalus, atvirai pasakė, jog sistemoje kyla bardakas, kai ministerijai vadovauti ateina piemenys. Už tai ir keršijama“, - savo nuomonę portalui Balsas.lt dėstė šaltinis Kalėjimų departamente.

Su skandalingoje istorijoje minimu R. Kalendra portalui Balsas.lt nepavyko pasišnekėti, nes jis neatsakė į darbo kabineto ir mobiliojo ryšio telefonų skambučius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų