REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Epizodiškai Lietuvos melomanams pažįstamas dainininkas Adomas su bendraminčiais pagaliau subrandino naują programą ir ruošiasi ją pristatyti taip, kad atsimintų visi. Projekto „Adomas & The Mittens“ premjera – gruodžio 8-ąją Vilniaus gyvos muzikos klube „Tamsta“.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiau laiko Briuselyje, nei Lietuvoje praleidžiančio vokalisto Adomo „pirštinės“ – jo idėjas bei lūkesčius studijoje įgyvendinantys bene darbščiausi Lietuvoje elektroninės muzikos prodiuseriai Leon Somov ir Few Nolder bei visa tai ritmu įrėminantis Londone gyvenantis būgnininkas Marijus Aleksa.

REKLAMA

Kalbant apie Adomo ir su juo dirbančių muzikantų skambesį pasakyti „elektronika“ reiškia nepasakyti beveik nieko. „Adomas & The Mittens“ balansuoja tarp koncerto ir kabareto, elektronikos čia gausu, bet ji stovi ant klasikinio muzikos atlikimo pagrindo. Klavišiniai, gitara, būgnai, sintezatoriai, efektai, egzistencija, erotika, pasakos ir lengva ironija – tai visuma, kurią į klausytojo širdį nuveda manieringas, soul ir jazz niuansų turintis Adomo vokalas.

REKLAMA
REKLAMA

Kompanija naujosios programos apmatus jau pristatė rugpjūtį vykusiame festivalyje „Satta Outside“ – tuomet apleistoje vasaros estradoje koncerte buvę festivalio dalyviai sunkiai rinko epitetus, tinkančius apibūdinti tai, ką regėjo ir girdėjo, bet geriausiai visa tai įvertino nuoširdūs plojimai.

Klube „Tamsta“ vyksiantis projekto „Adomas & The Mittens“ pasirodymas bus brandesnis ir gana aiškiai apibrėžiantis būsimo, jau 2011-aisiais pasirodysiančio albumo metmenis. Muzikantai rimtai nusiteikę prieglobsčio nuo šaltos žiemos ieškantiems dar kartą pašiaušti odą. Vyriškai ir drauge švelniai. Žinoma, netikėtai. Stilių vergai ir muzikos matematikai greičiausiai sumiš, bet netrukus džiaugsis tuo, kad ir juos dar įmanoma nustebinti.

Debiutinės „Adomas & The Mittens“ programos premjera – gruodžio 8-ąją, trečiadienį.

Debiutinį „Adomas & the Mittens“ singlą „Circus“ išgirsti galite čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų