REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tai pirmas ir tikrai paskutinis interviu mano gyvenime, kai aš kalbu apie tokius asmeniškus dalykus kaip šeima. Taip, mes išsiskyrėme, – jau šį vakarą 20.30 val. TV3 laidoje „Gyvenimas yra gražus“ prisipažins dainininkė Aistė Pilvelytė. – Kodėl kalbu dabar? Todėl, kad jau atėjo metas visiem sužinoti. Labai bijojau, kad vieną rytą atsivertusi kokį nors leidinį arba atsidariusi interneto portą apie mūsų su vyru skyrybas paskaitysiu išgalvotą istoriją, su  nežinia kieno informacija, iškraipytais faktais ir interpretacijomis, ko tikrai nė vienas nenorėjome.“

REKLAMA
REKLAMA

Nors skyrybos su verslininku Vladu Motieka įvyko prieš pusmetį, šį faktą populiariai atlikėjai pavyko sėkmingai nuslėpti iki pat dabar. Šis atviras interviu taps staigmena ir ne vienam dainininkės draugui.

REKLAMA

„Per penkerius santuokos metus Aistė beveik niekada viešai nesirodė su savo vyru, niekuomet nekomentavo sklandžiusių gandų apie jų šeimą dėl tariamų barnių ar net skyrybų, kaip ir ilgai slėpė faktą, kad laukia šeimos pagausėjimo. Šįsyk Aistė Pilvelytė tikrai bus atvira“, – apie šio vakaro laidą kalba Edvardas Žičkus.

Kodėl vos gimus dukrai subyrėjo garsios dainininkės Aistės Pilvelytės šeima, kaip šią žinią jai pavyko nuslėpti net pusmetį ir kam reikėjo tokio slaptumo – tik laidoje „Gyvenimas yra gražus“ jau šį pirmadienį, gruodžio 6 dieną, 20.30 val. tik per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų