REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo narys Antanas Nedzinskas per neseniai vykusį daininko ir prodiuserio Arvydo Martinėno-Vudžio gimtadienį buvo pastebėtas žavios blondinės draugijoje. Antanui kompaniją palaikė kadaise LNK realybės šou „Ideali pora“ išgarsėjusi Gintarė.

REKLAMA
REKLAMA

Nejaugi Antanas Nedzinskas pagaliau susirado širdies draugę? Liudininkai pasakojo, kad porelė labai meiliai bendravo ir flirtavo pasislėpę naktinio klubo, kuriame vyko šventė, kamputyje. Beje, panašu, jog daug daugiau iniciatyvos rodė pati Gintarė, kuri dar 2006 metais realybės šou išgarsėjo kaip intrigantė ir vyrų viliotoja.

REKLAMA

Pasakojama, kad intymų Antano ir Gintarės flirtą nutraukė įkyrūs paparacai. Mat porelė, pamačiusi fotoaparatų blykstes iškart pasuko skirtingais keliais. Tačiau kartu su Antano Gintare realybės šou „Ideali pora“ dalyvavęs naujasis Seimo narys Andrius Burba liudija, jog Antaną ir Gintarę šis tas sieja.

Parlamentaras Antanas Nedzinskas jau kartą buvo nukentėjęs nuo vienos  relaybės šou dalyvės, todėl dabar stengiasi būti atsargus ir aklai nepulti į naujus santykius. Juk neseniai kone metus Antaną atakavo realybės šou „Dangus“ išgarsėjusi Raimonda Masiulytė.

Romantiška naujoji Antano Nedzinsko meilės istorija – jau šiandien 20.30 val. LNK laidoje „Kažkas atsitiko“ su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų