REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dalis mūsų įmonėlių, išdrįsusių imti europinę paramą, jau bankrutavo. Nes prie paramos turėjo prisidėti ir savais pinigais. Iš bankų skolintais.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, ir dalį tos dešimtprocentinės paramos mes išleidžiame įvairiems konsultantams, nebūtiniausiems paminklams, vizijoms, nebūtiniems mokymams ir vos ne mezgimo būreliams. Netgi puolėme rūpintis Afrikos moterimis. Tad rezultatas koks? Ogi joks. Visiškas patas. Prie didžiųjų valstybių nepriartėjome. Savąjį verslą praretinome. Užtat prikūrėme kalnus popierinių projektų apie vizijas, misijas.

REKLAMA

Naivuoliams ES pamėtės šiek tiek pinigų, kad greičiau bankrutuotų. Ar įsisteigtų mezgimo būrelį. O naivuoliai pamėtės ES metinį mlrd. Lt mokestį. Kad tarptautinės korporacijos tuos pinigus įsisiurbtų. Pasidalijusios su mafija.

Tad kas nuo ES pinigų nyksta, o kas tvirtėja? Turbūt Čekiškės miestelis. Gavęs vieną kompiuterį. A.Kubilius džiaugiasi, kad į Lietuvą ateina tarptautinės korporacijos. O ko džiaugtis? Vadinasi, Lietuva - jau suformuota plynė. O dabar tarptautinės kompanijos tik išsidėlios toje plynėje savo pražiotas burnas. Kad į jas sukristų ES pinigai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų