REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 5-ąją, sekmadienį pagaliau išmušė tautos valanda. Nuo šiol kiekvieną sekmadienį būtent TV3 televizijos žiūrovai galės rinkti, kas gi keliaus į „Lietuvos talentų“ finalą.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmieji tiesioginiame laidos eteryje pasirodė trys vaikinai iš Širvintų – Rokas, Vakaris ir Kipras. Jie susibūrė į grupę „The Independent“ ir tiesiog dievina bitlus. „Davėte puikią pradžią. Visas projektas turi eiti būtent tuo keliu“ – sakė projekto teisėjas Adolfas Večerskis. „Man labiausiai patinka, kad jūs patys rašote dainas“, – gyrė trijulę Rūta Ščiogolevaitė.

REKLAMA

The Independent (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)The Independent (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)

Viktorija Andrijauskaitė savo talentą įrodinėjo dainuodama. „Labai džiaugiuosi, kad aš pasakiau taip. Ir dabar sakyčiau tą patį – tu nuostabi“, – gyrė merginą A. Večerskis.

Viktorija Andrijauskaitė (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)Viktorija Andrijauskaitė (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)

Aušra ir Paulius tapo pirmaisiais vakaro šokėjais. Jiedu pora tik scenoje, nors daugelis linki jiems ir bendro gyvenimo. To paties po judviejų šokio linkėjo ir Marijonas Mikutavičius, prisipažinęs, kad šie šokėjai – jo favoritai.

REKLAMA
REKLAMA

Aušra ir Paulius (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)Aušra ir Paulius (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)

Vytautas Matuzas tiki savo talentu, tačiau būtinybės laimėti „Lietuvos talentus“ nejaučia. Vis dėlto jo pasitikėjimas savimi ir mokėjimas bendrauti galėtų papirkti kiekvieną. Sekmadienio vakarui Vytautas pasirinko Puff Daddy dainą „I'll Be Missing You“. „Vytautai, tu jau laimėjai mūsų širdis ir mūsų meilę“, – sakė A. Večerskis. „Vytautai, pykau didžiąją dainos dalį ant tavęs, nes tu gali daug daugiau nei dabar parodei, tu esi tikras, jausmingas, talentingas, todėl tikrai manau, kad privalai atsidurti pusfinalyje“, – pabrėžė R. Ščiogolevaitė. „Atsiprašau, kad buvau vienintelis per atrankas tau pasakęs ne. Manau, kad esi apdovanotas tais dalykais, kuriems kitiems reikia pastangų“ – teigė M. Mikutavičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vytautas Matuzas (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)Vytautas Matuzas (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)

Apsišarvavę „Lietuvos talentų“ scenoje pasirodė ir klubo „Antikos karys“ nariai. Jie žiūrovams parodė gausybę itin pavojingų triukų. „Aš galvoju, vyrai, kad mes tikėjomės daugiau. Kai kurie dalykai buvo nepakankamai elegantiški, nepakankamai atidirbti, kad būtų verti pusfinalio“, – pirmasis griežtus žodžius tarė M. Mikutavičius. „Kai vyras savo jėgą rodo ne klyksmu, o ginklu, man tai gražu“, – gynė „Antikos karį“ A. Večerskis.

Antikos karys (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)Antikos karys (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)

Gintaras Rinkevičius – rokiškėnas, prisistatantis panevėžiečiu. Laimėjęs „Lietuvos talentus“ rokenrolo atlikėjas visus gautus pinigus padovanotų senelių globos namams. „Tau kur kas geriau sekasi būti scenoje kai tu nekalbi. Ačiū Dievui, kad tau šįkart to neleido“, – juokėsi M. Mikutavičius.

REKLAMA

Gintaras Rinkevičius (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)Gintaras Rinkevičius (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)

„Bjelle ir PERU“ pirmasis pasirodymas „Lietuvos talentų“ scenoje privertė atsistoti visus žiūrovus. Šįkart jie pasirodė su Ukmergės choru, suburtu Bjelle. „Aš noriu tave matyti finale“, – prisipažino A. Večerskis. „Galiu pasakyti, kad tarp jūsų gerbėjų gretų esu ir aš“, – šypsojosi R. Ščiogolevaitė.

Bjelle ir PERU (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)Bjelle ir PERU (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)

„RED studija“ iš Kauno „Lietuvos talentų“ pusfinalių sceną pripildė šokio. Jų pasirodymo pabaigą publika palydėjo klykdama. „Galiu pasakyti, kad Lietuva, be krepšinio, alaus, tikrai gali didžiuotis ir gražiomis šokio tradicijomis. Jūs esate vieni tų, į kuriuos galime žiūrėti su pasididžiavimo“, – tvirtino R. Ščiogolevaitė. „Jūs esate mūsų projekto puošmena“, – gyrė „RED studiją“ A. Večerskis.

REKLAMA

RED studija (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)RED studija (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)

Multiinstrumentalisto Antano pasirodymą teisėjai pirmą kartą per vakarą nutraukė spausdami raudonus „X“ mygtukus. „Labai sveikintina, kad gaminate visus tuos stebuklus. Pasirodo, Žemaitijoje daugybė stebuklų gamintojų yra daug“, – stebėjosi A. Večerskis. „Man labai gaila, Antanai, kad šį vakarą mes patikėjome jumis, kad galite mus nustebinti. Nepatobulėjo nei jūsų grojimas, nei jūsų instrumentas“, – kiek pyktelėjusi sakė R. Ščiogolevaitė.

Multiinstrumentalistas Antanas (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)Multiinstrumentalistas Antanas (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)

Lukas Kučinskas į „Lietuvos talentų“ sceną įvažiavo motoroleriu tiesiogine to žodžio prasme. „Lukai, man atrodo, kad tai yra labai gražu“, – juokėsi A. Večerskis. „Nesu mačiusi nieko panašaus. Tai labai unikalu, vis dėlto aš buvau labai nustebinta“, – tvirtino R. Ščiogolevaitė, atrankoje pasiskundusi, kad jai – smirda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lukas Kučinskas (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)Lukas Kučinskas (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys)

Projekto komisija sekmadienio vakarą galėjo tik dalyti savo pastebėjus, kas keliaus į finalą – sprendė žiūrovai. Po trumpo balsavimo žinutėmis paaiškėjo, kad į finalą keliauja „Bjelle ir PERU“.

Tuo tarpu šansą patekti į finalą gavo Lukas bei Vytautas Matuzas. Jiedu surinko daugiausiai žiūrovų balsų, tad lemiamą žodį turės tarti komisija. Marijonas Mikutavičius, Rūta Ščiogolevaitė savo balsus atidavė Vytautui. A. Večerskis prisipažino, jog būtų balsavęs taip pat.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų