REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Nors už lango jau tikra lietuviška žiema, projekte „Šok su manimi“ atmosfera kiekvieną savaitgalį vis labiau kaista, mat kiekvieną šeštadienį projektą palieka po vieną porą.

REKLAMA
REKLAMA

Laidos vedėjai šeštadienio vakarą su žiūrovais sveikinosi vilkėdami ne dailų kostiumą ir vakarinę suknelę, bet griežtas policininkų uniformas, kurios  Jurgitai Jurkutei ir Vytautui Šapranauskui iš tiesų tiko. V. Šapranauskas juokavo, kad šį vakarą juos aprengė projekto dalyvis Ramūnas Matonis.

REKLAMA

Žiūrovų laukė net dvi staigmenos: šokėjų pasirodymų tema tą vakarą tapo įvairiausios profesijos, o patiems šokėjams teko laikyti dar vieną šokio egzaminą – pasikeitus partneriais, sušokti valsą.

Vakaro komisiją sudarė choreografas Jurijus Smoriginas, šokių treneris Rolandas Burneikis, aktorius Džiugas Siaurusaitis ir humoristas Raimundas Bingelis.

Pirmieji ant parketo žengė Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė, kurių pasirodyme buvo pavaizduota situacija kirpykloje. „Viskas stilistiškai atrodė įdomiai, dabar jau klientūros turėsite, Martynai, vakaro įžanga buvo simpatiška“, - kalbėjo J. Smoriginas, kuris taip pat patikino, kad pasirodyme trūko pabaigos ir būtų buvę kur kas efektyviau, jai partnerė būtų jį pasmaugusi.

REKLAMA
REKLAMA

Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė pasirodymui pasirinko dizainerio profesiją, o poros šokio siužete netrūko ironijos. Komentuodamas pasirodymą  R. Burneikis sakė : „Šokis buvo aiškus, bet Aistis užsimaskavo savo įvaizdžiu, buvo lėtokas, bet visa kita – neblogai.“ J. Smorigino teigimu, norėjosi matyti šleivas „manekenės“ kojas ir trūko „galgotkių“.

Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian pasirinko itin šiais laikais nepopuliarią melžėjų profesiją, tiesa, karvės vaidmuo teko Ž. Šilgaliui. „Tai buvo labai drąsu“, - kalbėjo Dž. Siaurusaitis, kuris taip pat suabejojo, ką apie tokį šokį pasakys Ž. Šilgalio kolegos iš Seimo. „Nesitikėjau, kad Šilgalis plaikstysis scenoje mojuodamas tešmeniu, nesitikėjau“, - kalbėjo aktorius. J. Smoriginas sakė: „Esu įsimylėjęs Ž. Šilgalį. Nu tu fantastiškas diedas esi.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus tapo veikėjais iš kraupiosios operos „Svynis Todas: demonas kirpėjas“. O. Kolobovaitei atiteko kepėjos vaidmuo. Poros pasirodymą komisija įvertino labai palankiai. R. Bingelis apie pasirodymą sakė: „Man patiko, malonu, kad atsirado daugiau vaidybos ir mažiau sportinių žingsnelių skaičiavimo.“

Angelu scenoje virtusi Ineta Stasiulytė ir jos partneris  demonas Deividas Meškauskas žiūrovams padovanojo puikų pasirodymą, patys šokėjai juokavo, kad nuo seniausių laikų demonai ir angelai yra didžiausi darboholikai. „Reiktų sakyti, kad tai dieviškai gražu, o atrodė velniškai gerai“, - komentavo poros pasirodymą R. Bingelis. Kiti komisijos nariai taip pat pasirodymą vertino palankiai. Pora surinko maksimalų balų skaičių.

REKLAMA

Ramūnas Rudokas ir Ieva Konopliovaitė į profesijų temą pažiūrėjo itin išradingai ir šokyje persikūnijo į nuotaką ir kunigą. R. Bingelis sakė: „Čia jums ne kailinius į triusikus susikišti, Ramūnai, kodėl bažnyčia nedraudžia valgyti obuolių?“ Po šio retorinio klausimo komisija dar pasakė kelias nekritiškas pastabas, o J. Smoriginas kaip reikiant išbarė šokėjus, ypač daug kandžių žodžių pasakė R. Rudokui.

Donatas Montvidas ir Katerina Voropaj į šokių aikštelę žengė paskutinieji, bet po jų pasirodymo studijos svečiai plojo atsistoję. „Kompozicijos vertybė buvo dvasingumas. Negalima paminti vertybių. Kai matau Donato kreivas kojas, neišlavintas linijas...“ – kalbėjo J. Smoriginas, bet kiti komisjos nariai pasirodymą įvertino geriau.

REKLAMA

Komisijos vertinimu pirmos vietos verti Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas, o paskutiniai liko R. Rudokas ir Ieva Konopliovaitė.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, paaiškėjo, kad vakaro lyderiais tapo D. Montvidas ir K. Voropaj, o projektą priversti palikti R. Rudokas ir I. Konopliovaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų