REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žiūrovai jau ne kartą stebėdami televizijos projektą „Šok su manimi“ buvo nustebinti laidos vėdėjų ir komisijos narių drąsa ir sąmoju, bet vaizdas televizijos ekrane šeštadienio vakarą privertė aiktelti ne vieną.

REKLAMA
REKLAMA

Komisijos narys Jurijus Smoriginas tiesioginio eterio metu nusprendė pašokdinti vakaro vedėją Jurgitą Jurkutę. Tiesa, laidos vedėja nesutriko ir iššūkį priėmė.  Šokis kupinas itin gašlių elementų, mat temperamentingasis J. Smoriginas, pagautas įkvėpimo, nesidrovėjo apkabinti gražiosios J. Jurkutės kojas.

REKLAMA

Stebėdamas reginį V. Šapranauskas nutarė neatsilikti ir užsilipęs ant studijoje buvusio stalo, nusivilko švarką (vakaro metu vėdėjai vilkėjo policijos uniformomis) ir taip pat pašoko. Laidos vedėjo judesiai buvo panašūs į stiptizą. Įdomu, ar toks elgesys su policininko uniforma nėra nepagarba policijos institucijai?

Vos apie minutę trukęs šokis pasibaigė J. Smorigino špagatu ir juodviejų su V. Šapranausku bučiniu. Gal ateityje laidos kūrėjams reiktų pagalvoti apie žiūrovų amžiaus cenzą ekrano kampe žyminčią raidę?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų