REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio mėnesio žurnalo „Gala“ numeris praskleidžia artėjančių švenčių nuojautos šydą. Kokios bus šios Kalėdos Aistės Jasaitytės-Čeburiak šeimoje? Nauji namai, gražios permainos ir paprastų stebuklų laukimas? Nors šeimynos Kalėdų širdis – močiutė nuo šiol gyvens kitur, didžiausios metų švenės nenukentės: iš įvairių Lietuvos kampų giminaičiai ir šiais metais suvažiuos į tuos pačius, tik jau neatpažįstamai pasikeitusius namus.

REKLAMA
REKLAMA

Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko prisipažįsta, kad 24 bendro gyvenimo metai neatšaldė jausmų. Ši pora jau trečią dešimtmetį ant ledo, o pabaigos dar nematyti. Tiesa, save jie vadina nebe sportininkais, o „šoumenais“. Apie asmeninį gyvenimą, planus, šiek tiek žalingus pomėgius „Gala“ kalba su vos trims dienoms į Lietuvą grįžusia pora.

REKLAMA

Tuo tarpu baleto premjeras Nerijus Juška sielos žaizdas gydosi šokdamas garsiuosiuose „Rusų sezonuose“. „Vieną dieną skrajoju it ant sparnų, kitą – žemė slysta iš po kojų“, - šypsosi Nerijus ir atvirai pasakoja ne tik apie viešąjį savo gyvenimą, bet ir apie asmeninį. „Niekas neturi net jos nuotraukos. Ji būdavo šokių projekto, kuriame teisėjavau filmavimuose, to niekas nė neįtarė“, - prisipažįsta baleto premjeras. Kas ji, toji paslaptingoji mergina, sudaužiusi Nerijaus širdį?

REKLAMA
REKLAMA

„Gala“ atskleidžia žavingiausios italės, kino legendos, 20 amžiaus sekso simbolio Sophia Loren grožio receptą.O taip pat ir jos kulinarinių atradimų receptus, kuriais Sophia dalijasi jau ir lietuvių kalba išleistoje knygoje „Mano gyvenimo receptai“.

Bet tai toli gražu ne viskas, ką rasite naujame „Gala“ numeryje. Jūsų laukia princo Williams ir jo išrinktosios Kate Middleton draugystės istorija, fotokoliažas, pasakojantis, kaip Rolandas Skaisgirys, Gidonas Šapiro, Linas Zareckas, Jonas Radzevičius, Alvydas Šlepikas ir Arūnas Pukelevičius Vytarui Radzevičiui demonstravo intelektą. Taip pat sužinosite, kaip Jennifer Aniston išgelbėjo Courtney Cox santuoką ir kaip žemaitis Žilvinas Žvagulis sutramdė blogas mergaites.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skvarbus Irinos Mataru žvilgsnis į Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymo svečius privers susimąstyti apie stilių – ne tik Lietuvos elito, bet, ko gera, ir savo. Pasigėrėsite prabanga plieskiančia šventine fotosesija, papuošalais, nuspalvinančiais žiemą, nauja dizainerės Irenos Serapinienės rankinių kolekcija ir Ellos Tatarinovos dovana artimiems draugams – nauja rudens ir žiemos kolekcija. Taip pat „Galoje“ – karšti ir smagūs Amerikos muzikos apdovanojimai, garsūs ir gražūs žmonės Coco Chanel meilės istorijos premjeroje, Kristijono Vildžiūno filmo premjera, Brigitos Jovaišienės knygos vaikams pristatymas, šelmiškos ir prasmingos Marijaus Mikutavičiaus kelionės. Kaip visada žurnale rasite karščiausias grožio pasaulio naujienas, kryžiažodį bei mėnesio horoskopą dvylikai Zodiako ženklų.

Prenumeruokite žurnalą metams ir gaukite vertingą dovaną!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų