REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Smagus tas gruodis – krinta snaigės, šąla, artėja Kalėdų metas. Šventinei estetikai šis „Ievos“ numeris skirtas tam, kad pagalvotume, kaip švenčiame.

REKLAMA
REKLAMA

Lakstome po parduotuves tarsi nutrūkę nuo pavadžio ar stengiamės susikaupti ir atsiriboti nuo neoninės kultūros, kaip sako tėvas Benediktas? Kokias šventes įsileisime į širdis? Prie kokio stalo susėsime? Kolekcininko Vaclovo Kontrausko pasakojimas apie lietuvių stalo tradicijas ir estetiką verčia susimąstyti ir ne tik iš užmaršties ištraukti pajuodusį sidabro arbatinuką ar įrankius. Kam juos saugome ir taupome? Juk jei nesudils – tad mylėkime save ir nebijokime pasidengti karališką stalą, užsidegti žvakių, kurių liepsnose žaižaruos krištolo taurių atspindžiai...Tokie, kokie jau kelis dešimtmečius žaižaruoja Lietuvos operos grando Virgilijaus Noreikos ir jo gyvenimo meilės balerinos Loretos Bartusevičiūtės akyse. „Labai graži pora“, – pasakė po interviu žurnalistė, į redakciją atnešusi pluoštą archyvinių nuotraukų: „La Scala“, Maskvos Didysis teatras, „Otelas“, „Žizel“, „Gulbių ežeras“...Gražūs prisiminimai gali lydėti kiekvieną, širdyje turintį bent lašą noro kurti grožį. Grožį visomis prasmėmis. Tą stengiasi daryti ir šis „Ieva“ numeris.

REKLAMA

Modelio karjera kai kam atveria aukso vartus į laimingą gyvenimą. Jeigu pasiseka, sunkumai, likę praeityje siekiant pripažinimo, atrodo tarsi tolimas ūkas. Taip dabar kelias link pasaulinio mados olimpo atrodo ir vienai garsiausių modelių iš Lietuvos Kristinai Tučkutei, tarp kurios bičiulių – pats mados autoritetas Giorgio Armani. Interviu su gražuole apie mados užkulisius, apie pripažinimo kainą, apie garsiausių pasaulio dizainerių asmenybių ypatumus, merginos pergales ir netektis skaitykite žurnalistės Eglės Zubkauskaitės straipsnyje „Laimės palytėta“.

REKLAMA
REKLAMA

Įsivaizduojate save besiruošiančią iškilmingam pobūviui ir nuolankiai stovinčią prieš dizainerį, plaukų stilistą, visažistą ir atsiduodančią jiems į rankas. Apie tai - diskusija su Julija Janus, Aurimu Juodiškiu, Agne Gilyte ir Kęstučiu Rimdžiumi straipsnyje „Daugiau yra mažiau“.

Svajotojas ir poetas Franckas Sorbier yra unikali figūra elitiniame prancūzų aukštosios mados sluoksnyje, savo kūryba nenustojantis ginti ir saugoti Prancūzijai būdingus išskirtinius šios srities amatų, meno įgūdžius bei aukštos mados idealus. Skaitykite ekskliuzyvinį žurnalistės Nerios Lejay interviu su garsiuoju dizaineriu, kuriam lapkričio 24 –ąją buvo suteiktas prestižiškiausias meno meistro titulas, suteikiamas išskirtiniams profesionalams, darbu, žiniomis, patirtimi išsaugantiems pagrindines Prancūzijos paveldo vertybes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai toli gražu ne visos įdomios temos, kurias rasite gruodžio mėnesio numeryje. Šmaikšti ir nuotaikinga fotosesija „Pirmos Kalėdos“ panardins į šventės nuojautą mados ritmu. Astrologė Palmira Kelertienė patars, kaip derėtų sutikti Naujuosius, kad ateinantys būtų mums palankūs ir jaukūs. Kaip visuomet „Ieva“ supažindins jus su karščiausiomis grožio pasaulio naujienomis, padės atrasti tai, ko seniai ieškojote kurdamos savo stilių, neleis paskęsti mados tendencijų srovėse bei pasiūlys, kur galėtumėte šauniai praleisti laisvalaikį.

Prenumeruokite žurnalą metams ir gaukite vertingą dovaną!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų