REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jeigu šiandien tektų palikti projektą...“, – garsiai mąstė ne vienas iš dešimties „Triumfo arkos“ dalyvių. Tad kol auksinio balso konkurso dalyviai sulauks klausytojų ir žiūrovų verdikto, mūsų laukia ne tik azartiška, bet ir... poetiška laida. Šį sekmadienį sužinosime, kurie keturi iškris ir kurie šeši toliau varžysis dėl „aukso“ konkurso pusfinalyje.

REKLAMA
REKLAMA

Jaudulys buvo sunkiai tramdomas ne tik pačioje scenoje, bet ir užkulisiuose. Naujokėms sekėsi sunkiausiai. Daugiausia komisijos kritikos ir mažiausio žiūrovų palaikymo sulaukė kaunietė studentė Erika Grigaitytė ir Panevėžio muzikinio teatro atstovė Elena Kalvaitytė-Vitkauskienė.  Anot komisijos, abi merginos scenoje puikiai atrodo, tik dainavimas, matyt, dėl sunkiai tramdomo jaudulio „šviečia, bet nešildo“.

REKLAMA

Ši laida daug kam bus lemiama, tad atlikėjai turėjo galimybę  tarti žodį apie... komisiją. Ar aštrios bus kritikos strėlės? Kuris komisijos narys bus išrinktas simpatiškiausiu?

Projekto senbuvis Panevėžio muzikinio teatro atstovas Algirdas Bagdonavičius į komisiją prabilo eilėmis. Prof. Vytautas Juozapaitis prisipažino retkarčiais taip pat kuriantis eiles, žinoma, kai nedainuoja. Jiedu su A. Bagdonavičiumi pasižadėjo iki kito konkurso  išleisti  poezijos rinktinę, kurią dedikuos „Triumfo arkai“.

REKLAMA
REKLAMA

A. Bagdonavičiaus sesuo Eglė Chišiu, į konkursą atvykusi iš Rumunijos, komisijai nepagailėjo kritiškesnio žodžio – palinkėjo pozityviau vertinti jaunųjų atlikėjų pasirodymus.

Žiūrėkit „Triumfo arką“ ir sužinosit, kodėl prof. Sigutei Stonytei patinka estų humoras, kodėl prof. Gintaras Rinkevičius nebevadina savęs senu scenos vilku ir kuriam iš komisijos narių limpa  ryklio epitetas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų