REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savo 125 metų jubiliejaus išvakarėse, kompanija „Avon“ pradeda pasaulinę muzikinių talentų paiešką „Avon Voices“ internete. AVON kviečia žmones iš daugiau nei 60 šalių, tarp jų – ir Lietuvos, o taip pat 6,2 milijonus nepriklausomų „Avon“ konsultantų susitelkti į pasaulinį judėjimą, kurį vienija meilė muzikai bei noras realizuoti savo muzikinį talentą.

REKLAMA
REKLAMA

Komisijoje – pasaulinės muzikos žvaigždės

Tarptautinę projekto teisėjų komisiją sudarys garsūs muzikos industrijos atstovai: šešiskart „Grammy“ apdovanojimą laimėjusi dainininkė Fergie, legendinė dainų autorė Diane Warren, „Grammy“ apdovanojimui nominuota dainininkė ir dainų autorė Natasha Bedingfield, žvaigždė iš Rusijos Valerija ir kt.

REKLAMA

Beveik 200 konkurso dalyvių, sėkmingai įveikusių pirmuosius atrankos etapus, keliaus po įdomiausias pasaulio vietas, kur iš geriausių savo srities specialistų mokysis vokalo ir kitų pamokų, dirbs su garsiausiai įvaizdžio konsultantais ir pan. Muzikinių talentų paieškos tikslas - surasti 2 talentingas dainininkes – vieną iš paprastų konkurso dalyvių, o kitą iš „Avon“ konsultančių – kurios turės galimybę įrašyti profesionalų albumą.  Taip pat rasti 10 talentingų dainų autorių, kurie laimės galimybę pasirašyti kontraktus su garsiausiais muzikos leidėjais.

REKLAMA
REKLAMA

„Jau 125 metus kompanija „Avon“ suteikia moterims galimybes realizuoti save. Šiandien mums be galo malonu sukurti moterims progą pademonstruoti savo balsą, savo dainą, savo istoriją šioje precedento neturinčioje pasaulinėje talentų paieškoje,“ - pažymėjo kompanijos „Avon“ valdybos pirmininkė ir vykdomoji prezidentė Andrea Jung.

Lietuvoje projektą pristatys Leon Somov ir Jazzu

„Avon Voices“ ambasadoriais Lietuvoje tapo atlikėjai Leon Somov ir Jazzu. Patys visiškai šviežiai išleidę savo naujausią albumą „Score“, šie talentingi atlikėjai pristatys pasaulinį projektą šalies auditorijai, skatins žmones jame dalyvauti ir dalinsis su jais savo muzikiniais patarimais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Labai svarbu, kad jaunas ir talentingas žmogus rastų terpę, kurioje galėtų pristatyti savo muzikinius gabumus, būti pastebėtas ir įvertintas ne tik Lietuvos mastu, bet ir už jos ribų. Daug išties talentingų žmonių nesiryžta dalyvauti televizinėse Lietuvos talentų atrankose dėl šių projektų lygio bei dažniausiai ne visai kompetentingų vertintojų. „AvonVoices“ – puiki galimybė išplaukti į tarptautinius vandenis, kuo turėtų ir pasinaudoti mūsų šalies talentai“, - sako Lietuvoje populiaraus dueto nariai.

Į „Avon Voices“ registruotis galima nuo gruodžio 1 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų