REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Geriausi kvepalai yra tie, kurie labiausiai atitinka jūsų asmenybę. Jei jums patinka pasivaikščiojimai girioje ir jei mėgstate gryną orą, gaivūs kvepalai išryškins jūsų laisvės ir gyvenimo džiaugsmo kupiną asmenybę. Naturalūs kvapai patiks mylintiems dideles erdves. Kad pabrėžtumėte savo individualybę, galite rinkitis, pavyzdžiui, gyvybingus Yves Rocher aromatus „Néonatura Parfum Sève“.

REKLAMA
REKLAMA

Romantikai savo troškimus paslepia širdžių gilumoje, tačiau jų akys visada spindi aistra. Tam, kad išryškintumėte tokį temperamentą, gėlių ekstraktų kvepalai yra patys efektyviausi. Tarp kitko, kvepalai iš vienos rūšies gėlių ekstrakto (pakalnučių, žibučių ar rožių) yra ypač romantiški. Galite mėgautis, pavyzdžiui, Estée Lauder „Pleasures“ kvepalais, susidedančiais iš „gėlių puokštės“: alyvų, rožių, bijūno ir baltųjų lelijų ekstraktų.

REKLAMA

Kvepalai pagal energingą ir originalią asmenybę

Dominuojanti jūsų savybė yra optimizmas? Leiskite savo energijai atsiskleisti aromatų pagalba, kurių pagrindas – citrusiniai vaisiai. Tuoaletiniai vandenys, kurių sudėtyje yra apelsino, rozmarino ar baziliko, yra kaip tik jums. Išryškinkite savo nuostabią šypseną ir energingumą, padedant maloniems kvapams, susidedantiems iš citrusinių vaisių kokteilio: apelsino, citrinos ir mandarino. Tai galėtų būti, pavyzdžiui, Azzaro kvepalai „Tonifiante Orange Tonic“.

Turite savitą stilių? Parodykite savo privalumus aplenkdami madą. Kvepalai, kupini paslaptingumo, padės jums išsiskirti: galėsite mėgautis nenusakomais kvapais, susidedančiais iš moteriškų ir vyriškų kvapų mišinio. Tokių kvepalų kaip „Noir d'Encre“ iš Galerie Noémie prisilietimas apgaubs jus mistika, susidedančia iš muskuso, kvapiųjų sakų, vilkdalgio ir pilkojo gintaro formulės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų