REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Jie verčia mus tipenti coliukės dydžio žingsneliais ir neklausia, ar vėluojame į pasimatymą, ar  skubame į svarbų susitikimą; dėl jų retkarčiais tenka praleisti vakarą ne šokių aikštelėje, o sėdint prie baro ir  pro sukąstus dantis šypsantis dėl nutrintų pėdų; ką jau kalbėti apie valandų valandas, sugaištas beieškant tobuliausio varianto. Bet tai – tik maža dalis nepatogumų, kuriuos jie mums retkarčiais sukelia.

REKLAMA
REKLAMA

Jie taip pat verčia jaustis mus grakštesnėmis, labiau pasitikėti savimi ir džiaugtis savo tobulai ilgomis kojomis. Tai mūsų aistra, dalykas, kuriam galime išleisti paskutinius pinigus – batai. Šiais metais mados tendencijos yra itin palankios savo įvairove išrankioms ir reiklioms moterims, taigi neabejoju, jog kiekviena atrasime sau avalynę, atitinkančią tiek asmeninius poreikius, tiek naujausius mados vėjus. Taigi, peržvelkime madingiausiųjų penketuką:

REKLAMA

1.      Batai virš kelių

Šie batai pritraukia itin daug aplinkinių dėmesio, kadangi jie tiesiog spinduliuoja seksualumu! Šią avalynę dažniausiai renkasi moterys, nebijančios atskleisti savo moteriškumo ir parodyti aplinkiniams savo nuostabių kojų. Nesvarbu, ką būsi apsirengusi – batai virš kelių bet kokią aprangą pavers įspūdinga.

2.      Batai iki kulkšnies

Batai iki kulkšnies yra labai patogus ir universalus pasirinkimas, kadangi juos galima avėti tiek prie kelnių, tiek prie šortų, sijonų ar tunikų. Dėl savo ilgio šie batai gali būti puikiai derinami praktiškai su bet kokio stiliaus aprangos deriniu. Pasirinkimas taip pat nemažas – platformos, ploni ar stori kulniukai – tiesiog jauskitės patogiai.

REKLAMA
REKLAMA

3.      Klasikiniai batai aukštu aulu

Šis modelis jau tapo klasika dėl savo patogumo ir lengvo pritaikymo, kadangi šio modelio madingiausi –  plokščiapadžiai, be to, tai – vienas patogiausių variantų kasdienai, kai norisi suderinti grožį su komforto jausmu. Rinkitės klasikinius tiesaus ar kūgio formos aulo batus.

4.      Batai su dirželiais ant kulkšnies

Tai - avalynė, nepaprastai gražiai pabrėžianti mūsų pėdos grakštumą ir grožį. Dirželiai gali būti tiek ploni, tiek platūs, jų skaičius taip pat neribojamas – vienoms moterims labiau priimtini 2 sukryžiuoti platūs dirželiai, kitoms – gausybė plonyčių, tačiau visi šie variantai geriausiai tinka avimi prie sijono – kojos atrodo įspūdingai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5.     Batai ant platformos

Universalūs batai, kadangi gali būti avimi labai atsainiai, tinka tiek prie oficialaus, tiek prie laisvalaikio stiliaus, taip pat prideda papildomo ūgio ir sukuria „sulieknėjimo efektą“ bei ypač gražiai išryškina kojos keltį. Šią avalynę privalo turėti kiekviena stilinga moteris, mėgstanti aukštus kulniukus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų