REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar dėl streikuojančių suomių aviabendrovės „Finnair“ darbuotojų buvo atšaukta daugiau nei 100 skrydžių, tarp jų – ir iš Vilniaus.

REKLAMA
REKLAMA

„Lapkričio 30 dieną, dėl techninių priežasčių atšauktas SAS rytinis skrydis į Kopenhagą ir iš Kopenhagos į Vilnių. Dėl streiko Suomijoje šiandien atšauktas “Finnair“ skrydis į Helsinkį ir iš Helsinkio į Vilnių. Orlaivis į Vilnių pagal grafiką turėjo atvykti 17.30 val., o iš Vilniaus išskristi 18.05 val.“, - buvo skelbiama Vilniaus oro uosto tinklapyje.

REKLAMA

„Finnair“ darbuotojų streikas, kaip pranešama, prasidėjo antradienį, 1 val. dienos. Streikuoja bemaž pusė šių avialinijų pilotų ir įgulos narių. Kol kas nėra aišku, kada streikas baigsis, nes nesutarta, kada darbuotojai ir jų valdžia sės už derybų stalo. Teigiama, kad nesutarimų priežastimi tapo poilsio laikas, kurio, pasak bendrovės darbuotojų, jie norėtų daugiau.

Bendrovės atstovai savo ruožtu keleiviams bilietus siūlė keisti į „Blue1“ oro linijų skrydžius arba žadėjo grąžinti pinigus.

„Finnair“ jau paskelbė, kad dėl darbuotojų streiko praras 2 mln. eurų, Helsinkio darbo biržoje smuktelėjo ir jos akcijos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų