REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Chrysler“ savo koncerno visureigius gamins Italijoje esančioje „Fiat“ gamykloje „Mirafiori“. Tai seniausias ir didžiausias „Fiat“ fabrikas, jis veikia nuo 1939 metų.

REKLAMA
REKLAMA

Taip siekiama padidinti automobilių gamybą Italijoje esančiose koncerno gamyklose. Partneriai šios gamyklos modernizavimui ketina skirti maždaug vieną milijardą eurų.

REKLAMA

„Fiat“ vadovybė tikisi, kad jau netrukus nuo šios gamyklos konvejerio nuriedės 280 tūkst. automobilių per metus, tuo tarpu praėjusiais metais „Mirafiori“ fabrike buvo pagaminta 178 tūkst. automobilių. „Fiat“ vadovybė teigia, kad gamykloje bus gaminami kompaktiški ir vidutiniai „Jeep“ visureigiai, o taip pat ir dabar kuriami „Alfa Romeo“ visureigiai, kurie dalinsis viena platforma su „Chrysler“.

Bent dabar gana keistai atrodo ir visa planuojama logistika. Teigiama, kad į Italiją V6 tipo varikliai ir pavarų dėžės bus plukdomos iš JAV. Taip pat pranešama, kad daugiau nei pusė „Mirafiori“ fabrike pagamintų automobilių bus išvežami pardavimui į kitas šalis, tame tarpe ir į JAV.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų