REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienoje JAV Viskonsino valstijos vidurinėje mokykloje ginkluotas mokinys įkaitais buvo paėmęs 23 mokinius ir mokytoją - šiuo metu įkaitų drama jau baigėsi, įkaitai paleisti į laisvę, informuoja BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Marinetės vidurinės mokyklos administratorius policijos pareigūnus iškvietė, norėdamas pranešti, kad ginkluotas šios mokyklos mokinys užėmė vieną klasę.

REKLAMA

Po penkias valandas trukusios įkaitų dramos Marinetės policijos vadovas Jeffas Skorikas pranešė, kad visi įkaitai paleisti.

Skelbiama, kad incidentą inicijavo penkiolikmetis mokyklos mokinys, kuris pats nesunkiai susižalojo vienu iš turimų šaunamųjų ginklų. Šiuo metu jis gydomas ligoninėje, kartu su paaugliu ten yra ir jo tėvai.

Nė vienas iš įkaitų sužeistas nebuvo, nors mokinys iš turėtų dviejų šaunamųjų ginklų ir paleido kelis šūvius.

REKLAMA
REKLAMA

Teritorija aplink mokyklą buvo uždaryta. Pasak vietos žiniasklaidos, prie mokyklos, kur vyko įkaitų drama, budėjo greitojo reagavimo būrys.

Mokinys įkaitais buvo paėmęs savo klasės draugus. Prieš tai vaikinas į policijos akiratį patekęs nebuvo. Paleidžiant įkaitus policijos pareigūnams ir penkiolikmečiui tarpininkavo klasėje buvusi mokytoja. Paauglio poelgio motyvai kol kas nenustatyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų