REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šaulys – tai mūsų galimybių išplėtimas per svetimas kultūras, ideologijas, religijas, per kontaktus su asmenimis iš aukštesnių socialinių sluoksnių, su žymiais, įtakingais žmonėmis bei autoriteto įtvirtinimas. Šiame ženkle atsiranda žodis: pagarba, moralė, įstatymas.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys teigia didžiąją pergalę prieš liūdesį, mirtį, žūtį: būtent Šaulio pradžia (pirmos septynios dienos) siejama su tryliktojo žuvusio Zodiako ženklo Gyvatnešio atgimimo misterija. Ji byloja apie naują gyvenimą (po patirtų išbandymų ir net sunaikinimo Skorpione), dabar jau kupiną optimizmo bei išminties. Prasidėjus Šauliui, mumyse įsižiebė viltis, kad pralaimėjimas buvo laikinas, ir viskas bus gerai!

REKLAMA

Nekyla abejonių, jog Šaulys teisėtai laikomas sėkmingiausiu Zodiako ženklu. Ir ne tik todėl, kad čia saugomi raktai į Šviesiąją Ateitį (mat ženklą valdo Chironas – raktai į Dangų bei Jupiteris – dieviški įstatymai), bet ir todėl, kad Jupiteris tradiciškai vadinamas Didžiąja Laime! Šiame ženkle mes mokomės optimizmo: Saulė Šaulyje dosni ir yra šventai įsitikinusi, kad geriau būti sveikam ir turtingam.

Bet ar pavyks šiemet tapti išmintingesniais bei laimingesniais, ar pagarba šiam pasauliui ir sau virs bendravimo pagrindu?

REKLAMA
REKLAMA

Deja, ne viskas klostysis taip paprastai, kaip norėtųsi... Pirma: gruodį Jupiteris judės Šauliui nepalankiame ženkle Žuvyse, antra – jis bus susijungęs su permainų bei netikėtumų planeta Uranu kaimynystėje Juodojo Mėnulio, kuris siejamas su bloga karma bei karminių skolų gražinimu. Na, ir trečia – gruodžio 21 d. įvyks Mėnulio užtemimas Dvynių ženkle (tuomet, kai Saulė judės Šauliu, ir tai smūgis ne tik Dvynių ženklui, bet ir Šaulio). Visą tai įspėtų, jog gruodį teks susitaikyti su nenumatytais apribojimais bei planų pasikeitimais (ypač susijusiais su kelionėmis), su iliuzijų gausa, kai viskas keičiasi savo vietomis, tarsi būtų pavirtę vien sąlyginumais... Taps keblu suvokti: ką rinktis, kuria linkme eiti, prie ko pritapti, kuo tapti? Neva neperspektyvūs reikalai, nepatinkantys žmonės netikėtai gali virsti reikšmingi, mus padarydami laimingesniais, turtingesniais arba atvirkščiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šį komplikuotą mėnesį labiausia palanki bus antroji gruodžio savaitė, kai reikėtų planuoti svarbiausius mėnesio darbus, keliones. Nei mėnesio pradžia, nei trečia dekada nėra palanki svarbiems reikalams bei kelionėms. Ypač trečioji šventinė dekada, deja, gali atnešti nemaža rūpesčių – tai traumų ir konfliktų metas, kai reikia siekti ramybės, o pakantumas bei lankstumas tampa itin praktiški pagalbininkai. Geriau būtų neplanuoti ir tolimų kelionių, ypač į kalnus. Jei tektų ten vykti, turite likti atidūs bei atsargūs – kalnuose išaugs nelaimingų atsitikimų tikimybė.

REKLAMA

Tad ar verta ieškoti egzotikos svetur, esant tokiai nepalankiai planetų padėčiai? Šį gruodį, kai bus dažnai pažeistas Jupiteris bei Šaulio ženklas, gana įkvėpiančiai skamba senoji išmintis, jog „gyvenimo skonis visur vienodas“.

Kalbant apie kelius (Šaulys – kelių valdovas, kaip ir kelių policija archetipiškai – Šauliai) ir pasirinkimus, norisi pridurti dar vieną gerai žinomą patarlę: „nemesk kelio dėl takelio!" Ir tai galėtų būti šio mėnesio moto.

Likime ištikimi savo keliui: „Jokių kompromisų!“ pasak Johno Lennono.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų