REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dešimt bankrutavusios meksikiečių „Mexicana“ oro linijų stiuardesių surado išeitį iš keblios finansinės padėties – jos išleido erotinį kalendorių aviacijos tema.

REKLAMA
REKLAMA

Seksualiomis pozomis šios stiuardesės, ispaniškai vadinamos „aeromosos“, nusifotografavo įvairiuose privačiuose lėktuvuose, mūvėdamos vien bikiniu ir akiniais nuo saulės.

REKLAMA

Tiesa, moterims iš pat pradžių kalendoriaus leidybą reikėjo finansuoti iš savo kišenės: sumanymas iš viso atsiėjo 100 tūkst. pesų (apie 20 tūkst. litų).

Moterų investicijos, kaip paaiškėjo vėliau, atsipirko su kaupu, o kalendorius sulaukė didžiulio susidomėjimo šalyje. Pirmasis tūkstantis egzempliorių buvo žaibiškai išpirktas po 149 pesus (apie 30 litų) už vieną vienetą dar iki oficialios kalendoriaus pardavimo pradžios ceremonijos, kuri įvyko ketvirtadienį. Šiuo metu papildomai rengiamasi išspausdinti dar 3 tūkst jo kopijų.

REKLAMA
REKLAMA

Bankrotą „Mexicana“ dėl daugiau nei 800 mln. dolerių skolos paskelbė 2010 metų rugpjūtį. Kaip bebūtų, šiuo metu ji neatmeta galimybės išsikrapštyti iš sunkios finansinės padėties ir skrydžius atnaujinti jau gruodžio viduryje.

„Mexicana“ buvo įkurta 1921 metais ir laikyta viena seniausių pasaulio avialinijų. Ji skraidė 65 kryptimis Meksikoje, JAV, ir kitose Amerikos bei Europos šalyse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų