REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Regis, kuo toliau, tuo sunkiau suvokti, kad tokios aviabilietų kainos iš tiesų egzistuoja. Tą daugiau nei metus ir stengiuosi visiems įrodyti, o šįkart siūlau suskubti įsigyti lėktuvo bilietus į šiltus kraštus sausio ir vasario kelionėms!

REKLAMA
REKLAMA

Marokas – nuo 150 litų į abi puses su mokesčiais

Ištikimi keliautojai jau spėjo atrasti Maroką ir jo unikalius gamtos bei kultūros paminklus – patikėkite, išsinuomojus automobilį ir kelias dienas važinėjant po šalį egzotikos nepritrūksta nė vienam.

REKLAMA

Skrydžių deriniai sausio ir vasari mėnesiais su „Ryanair“ avialinijomis, skrendant iš Kauno, asmeniui atsieitų vos 150 ar 200 litų – priklausomai nuo pasirinktų datų.

Pavyzdys: sausio 19 dieną skrydis Kaunas-Paryžius. Čia praleidžiame naktį ir pakeliui į Maroką aplankome vakarinį Paryžių! Sausio 20-osios rytą skrydis Paryžius-Efesas. Ir štai Jūs – jau Maroke. Atostogos priklauso tik nuo Jūsų norų: sausio pabaigoje užtektinai saulės tiek pasikaitinimui prie jūros, tiek maudymuisi. O ir aktyvaus poilsio gerbėjai neturėtų nusivilti – visoje šalyje yra ką pamatyti, tik turėkite tam jėgų. Sausio 26-osios vakarą skrendame Efesas-Diuseldorfas (Vokietija), o sausio 27-osios rytą iš Diuseldorfo grįžtate į Kauną. Apytikslė aviabilietų kaina su visais mokesčiais ir tik rankiniu 10kg bagažu – 148 litai/asmeniui. Tai gal keliaujam į Afriką?

REKLAMA
REKLAMA

Kanarų salos – nuo 100 eurų

Jeigu Egiptas ar Marokas Jūsų netraukia bei norisi europietiškos tvarkos, siūlome vykti į amžinojo pavasario salyną – Kanarų salas, priklausančias Ispanijai. Nuo Lietuvos salos nutolusios maždaug 5000 kilometrų, tačiau sumą, kurią tektų pakloti už tokį atstumą, yra juokingai maža. Kainos siekia vos 100 eurų (345 litus).

Fuerteventura – kaituotojų rojus. Vėjuota ir nekalnuota sala, čia vyksta kaituotojų pasaulio čempionatai. Vasario 1-8 dienomis, persėsdami Briuselyje arba Frankfurte ir čia praleisdami naktį, Fuerteventurą pasieksite už 338 litus su visais mokesčiais, skrendant tik su 10kg rankiniu bagažu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visiems, kurie nemėgsta pasyvaus poilsio ir nori triukšmo bei linksmybių, sausio 12-19 dienomis patariu skristi į Gran Kanariją. Tiesa, skrydis iš Rygos, bet jos oro uostą vilniečiai gali pasiekti vos už 55 litus. Taigi, skrendant iš Rygos ir persėdant Briuselyje, skrydžiai iki Gran Kanarijojos atsieitų maždaug 347 litus į abi puses su visais mokesčiais.

Tomis pačiomis dienomis (sausio 12-19) galite apsilankyti ir Lanzarotėje – dar vienoje gausiai lankomoje Kanarų saloje. Skrendant iš Rygos ir persėdant Briuselyje (reikalinga nakvynė šioje Europos Sąjungos sostinėje), kelionei išleistumėte maždaug 350 litų į abi puses su mokesčiais.

REKLAMA

Pigūs bilietai – dar ne viskas

Reikėtų nepamiršti ir dar vieno svarbaus dalyko – tai tik lėktuvo bilietai. Prie jų kainos reikėtų pridėti ir išlaidas nakvynėms. Tiesa, Maroke ir Kanarų salose viešbučiai itin pigūs – ypač keliaujant 3 ar 4 asmenims. Apartamentų su virtuvėle kaina siekia maždaug 8-10 eurų asmeniui/nakčiai, priklausomai nuo viešbučio lygio.

Be to, reikėtų nepamiršti ir išlaidų maistui. Jeigu savo apartamentuose turėsite virtuvėlę, būtinai maistą gaminkitės patys. Turistinėse vietose ir kurortuose kavinės ir restoranai yra palyginus brangūs – maždaug 4-6 kartus pigiau kainuos draugiškai vakarienę ruošiantis patiems.

REKLAMA

Tai – tik pavyzdinės skrydžių datos. Jų yra žymiai daugiau, datoms rasti ir bilietams įsigyti naudokitės “Ryanair" avialinijų puslapiu. Nepamirškite, kad ši aviakompanija neturi jungiamųjų skrydžių, todėl kiekvieną skrydžio segment tenka pirkti atskirai.

Norite sužinoti karščiausius kelionių pasiūlymus? Norite keliauti pigiai ir pamatyti daug? Rimvydas Širvinskas, lietuviams geriau atpažįstamas kaip Makalius, žino sėkmingos kelionės receptą ir skuba su jumis juo pasidalinti. Daugiau kelionių pasiūlymų rasite Makaliaus puslapyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų