REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pernai TV3 televizijos projekte „Lietuvos talentai“ dalyvavęs multiinstrumentalistas Dovydas Maščinskas nusprendė, jog Lietuvos publikos pripažinimas – puikus spyris susipažinti su pasaulinėmis žvaigždėmis. D. Maščinskas kartu su savo suburta grupe „David Smash band“ pradėjo aktyviai koncertuoti įvairiuose renginiuose ir buvo pramintas jaunuoju bliuzo karaliumi.

REKLAMA
REKLAMA

„Dalyvaudamas ‚Lietuvos talentų' projekte gavau labai vertingos sceninės patirties. Per šiuos metus surengiau daugiau kaip dvidešimt solinių koncertų, su savo grupe „David Smash band“ dalyvavau festivaliuose, įvairiuose renginiuose, – sako D. Maščinskas, kurį šią savaitę pasiekė ypač džiugi žinia. – Prieš kelias dienas gavau kvietimą dalyvauti ‚Britain's got Talent' atrankose. Jos vyks gruodžio pirmomis dienomis Londone.“

REKLAMA

Vasarą bandęs laimę broliškame projekte „Das Supertalent“ Vokietijoje ir patekęs į tolesnį etapą D. Maščinskas iš projekto pasitraukė dėl kalbos barjero, tačiau dar kartą surizikavo ir nusiuntė anketą į Didžiąją Britaniją. Pernai iki „Lietuvos talentų“ finalo keliavęs muzikantas labai tikisi, kad jį pastebės užsienyje ir įvertins.

„Labai jaudinuosi, nuvykęs noriu padaryti gerą įspūdį teisėjams, – šypsosi atlikėjas. – Atsimenu, kaip mes jaudinomės pernai, kai mus vertino „Lietuvos talentų“ teisėjai – pateksime į pusfinalius ar ne, patiksime jiems ar ne? Tai lyg savotiškas totalizatorius.“

Jau šį sekmadienį, lapkričio 28 dieną, 19.30 val. – paskutinis ir lemiamas teisėjų sprendimas. Jie išrinks penkiasdešimt talentų, kurie nuo gruodžio 5 dienos kiekvieną sekmadienį 19.30 val. tiesioginiame TV3 eteryje kausis dėl „Lietuvos talento“ vardo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų