REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Priimta manyti, jog pasaulį valdo vyrai. Tačiau kaip rodo Rusijos estrados primadonos Alos Pugačiovos gyvenimo patirtis, moterys senai nenusileidžia stipriajai lyčiai charakterio tvirtumo srityje, rašo naujienų portalas Autonet.ru.

REKLAMA
REKLAMA

Rusijos dainininkė visą savo gyvenimą sugebėdavo įveikti sunkumus. Nepaisydama likimo primestų išdaigų, pakeliui į šlovę ji perėjo ugnį ir vandenį, o sunkaus darbo ir užsispyrimo dėka savo veikoje pasiekė be galo daug.

REKLAMA

Ala Pugačiova gyvenimo kelyje ne kartą įveikdavo likimą ir kaskart kaip Feniksas pakildavo iš pelenų.

Kur slypi šios moters paslaptis? Kodėl net dabar, kai jos dainos pasirodo tik kartą kas tris ar net penkis metus, ji vis tiek sugeba išlikti populiariausiu žmogumi Rusijoje?

O atsakymas vis dėl to yra labai paprastas: Ala Pugačiova yra fenomenas, retas brangakmenis ir neįprastas reiškinys vienu metu.

Kai 1949 metų balandžio 15 dieną pasaulį išvydo Zinaidos Odegovos ir Boriso Pugačiovo ilgai laukta dukra, niekas nė manyti negalėjo, jog jai lemta tapti vienai svarbiausių didžiausios pasaulio šalies kultūrinio gyvenimo veikėjų. Niekas tada nežinojo, jog vieną dieną mergaitė virs muzikos žvaigžde ir gyva legenda.

REKLAMA
REKLAMA

Pugačiova žvaigžde tapo ne per vieną dieną – to siekti jai teko nuosekliai: pirma ji baigė muzikos mokyklą, vėliau slapta bandė įrašinėti dainas radijuje, daug keliavo po šalį atlikinėdama dainas ir po truputį kildama karjeros laiptais. Tada mažai kam žinoma dainininkė Tarybinėje scenoje galutinai įsitvirtino su daina „Arlekino“.

Tai ir buvo tas lūžis karjeroje, kai Pugačiova užkariavo savo klausytojų širdis. Viskas ką ji darė, švytėjo tyriausiu atvirumu: niekas nesugebėdavo prie muzikos prisiartinti taip arti ir su tokia maniera, kaip tai darė Ala Pugačiova. Ji sugebėdavo klausytojus nustebti ir priversti aikčioti nuo susižavėjimo; ji vienu metu nuolat būdavo tokia įvairi ir nenuspėjama, kaip niekas kitas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Netgi šiandien, kai ji nebedainuoja taip dažnai kaip anksčiau, kiekvieną jos žingsnį visą laiką stebi 150 mln. žmonių. Šiais laikas domimasi viskuo: pradedant jos asmeniniu gyvenimu, veikla, o baigiant pomėgiais.

Vienas jos hobių yra automobilių kolekcionavimas.

Šis pomėgis prasidėjo nuo raudonos spalvos „Audi TT“, kurį jai padovanojo trečiasis sutuoktinis Filipas Kirkorovas. Primadona taip įsimylėjo „Audi“ automobilių markę, jog nusprendė įsigyti seną kolekcinį 30 – ųjų metų modelį. Ši kabrioletą dainininkė vadina atgaiva sielai.

REKLAMA

O štai pirmasis Pugačiovos automobilis buvo paprasčiausias 3 modelio „Žiguliukas“, kuriam įsigyti ji panaudojo savo pirmąjį gautą honorarą.

Šiandien Rusijos estrados žvaigždė gauna dovanų automobilius, apie kuriuos tada net svajoti nebuvo kilusi mintis.

Tokių būdu Pugačiova gavo ir vieną prabangiausių automobilių savo kolekcijoje: tuometinis Maskvos meras Jurijus Lužkovas jai padovanojo prabangųjį „Mercedes Pullman“. Šį automobilį dainininkė laiko gražiausia ir patogiausia transporto priemone, noriai juo naudojasi, nors, dėl nuolatinių gedimų, turi planų jį parduoti. Šiuo metu į akį jai kritęs yra baltos spalvos „Hummer“, kuriuo, pasak Pugačiovos, yra be galo patogu važiuoti į savo sodybą užmiestyje.

REKLAMA

Kur „sovietinė“ dainininkė „užsiaugino“ tokį gurmanišką skonį automobiliams? Dėl to, paprasčiausiai, yra kalti jos vyrai, po truputį išlepinę dainininkę.

Vienuoliktų vedybinio gyvenimo sukaktuvių proga, Filipas Kirkorovas Alai Pugačiovai padovanojo itin prabangų „Bentley Arnage“. 780 tūkst. dolerių kainavęs pirkinys rankomis renkamas buvo metus ir keleiviams viduje gali pasiūlyti labai erdvų saloną, moderniausią garso ir vaizdo techniką. Nekyla jokių abejonių, jog toks automobilis būti šalia didžiausio Rusijos muzikos deimanto yra nusipelnęs būti labiausiai. Tačiau neprireikė primadonai šio automobilio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė jį pardavė. Ir ne tik jį, bet ir draugų dovanotą „Rolls – Royce“. Pastarasis buvo gaminamas specialiai pagal užsakymą. Draugai užsakovai pageidavo Pugačiovai erdvesnio salono ir vietos sceniniams kostiumams. „Rolls – Royce“ viduje yra du barai ir televizoriai, minkštos oda aptrauktos sėdynės. Dainininkei labai patiko faktas, kad automobilis visiškai parengtas važiuoti – dovanojant buvo sutvarkyti visi būtini dokumentai. Tačiau tai neverčia Alos Pugačiovos naudotis automobiliu. Vos vieną kartą, kai sugedo „Mercedes Pullman“, dainininkė nusprendė suteikti jam šansą, bet grįžusi iš kelionės įsakė jį uždengti audeklu garaže ir daugiau nebuvo prie jo priėjusi.

REKLAMA

„Rolls – Royce“ estrados karalienei netiko greičiausiai dėl to, jog jis labiau skirtas ypatingoms progoms. Kasdieniam pasivažinėjimui jai labiau tiko mylimas „Mercedes“.

Be to, Pugačiovos automobilių arsenale galima aptikti du asmens apsaugos transporto priemones ir asmeninį vagoną gastroliuoti po šalį.

Ala Pugačiova – tai rusiškos sėkmės įrodymas, patvirtinantis žmogaus pastangų galią. Nors pasigirsta šnekų, jog balsas ne tas, o ir ji pasikeitė, žmonės atėję į koncertą įsitikina – ne, vis dėl to, ji liko tokia pat nepakartojama.

Parengė Dmitrij Savickij

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų