REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pradėta Palangos jūros tilto rekonstrukcija. Tikimasi, kad orai darbų nesutrukdys ir tiltu poilsiautojai galės vaikščioti jau nuo kito vasaros sezono.Meškeres į jūrą nuo tilto žvejai mėgėjai merkia bene paskutinį kartą – kurorto simboliu vadinamas jūros tiltas uždarytas remontuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Paaiškėjo, kad ne tik lentos, kurios prieš kiekvieną sezoną buvo keičiamos, bet ir medinės tilto konstrukcijos visiškai sutrešusios ir jau kelia pavojų žmonėms.

REKLAMA

„Jos atlaikė 12 metų, nes buvo pušinės.Ta impregnacija kiek buvo, kiek nebuvo, bet tam sūriam vandeny ištisai mirkstant ir tokiam ore, kai audros jas visą laiką tąso, tai jos ilgai negalėjo atlaikyti“, – teigė Palangos savivaldybės administracijos direktorius Valerijus Kuznecovas.

Konkursą laimėjusios bendrovės atstovas sako, kad šį kartą medžiagos parinktos kokybiškesnės ir ilgaamžiškesnės: pagrindinės tilto konstrukcijos bus iš maumedžio,o lentos – eglinės ir impregnuotos.

„Garantinis laikotarpis – 5 metai, o iki remonto įsipareigojam, kad laikys 10 metų“, – kalbėjo bendrovės „Lemminkainen Lietuva“ Tiltų statybos baro viršininkas Julius Linda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų