REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar žinote, kurioje Lietuvos mokykloje dirba geriausi mokytojai? Kelmės Jono Graičiūno gimnazijos mokiniai tai tikrai žino.

REKLAMA
REKLAMA

Mokytojų dienos proga www.klase.lt komanda visus tinklalapio narius bei lankytojus kvietė prisiminti savo mokytojus ir skelbė mokyklos, kurioje dirba geriausi, draugiškiausi mokytojai, rinkimus. Visą mėnesį trukę rinkimai sulaukė didelio interneto lankytojų dėmesio – už savo mokykloje dirbančius mokytojus pasisakė per 11000 interneto vartotojų.

REKLAMA

Daugiausiai klase.lt narių balsų pelnė Kelmės Jono Graičiūno gimnazijai. Visą projekto vyksmo laiką buvusi favorite ir tik paskutinėmis dienomis pirmąją vietą užleidusi Marijampolės 6-ji vidurinė mokykla liko antra, o trečioji vieta atiteko Vilkaviškio r. Kybartų Kristijono Donelaičio gimnazijai.

 Saldžios staigmenos laukė visa mokykla (nuotr. R. Railys) Saldžios staigmenos laukė visa mokykla (nuotr. R. Ralys)

Tinklalapio klase.lt komanda žadėjo rinkimų nugalėtojus nustebinti malonia staigmena ir savo pažadą išpildė. Taigi, šviežutėlis, skanutėlis prizas šios savaitės pradžioje pasiekė nugalėtojus – Kelmės Jono Graičiūno gimnazijos mokytojus. Tai ypatingai skanus, sveriantis virš 6 kilogramų, specialiai šia proga šokolado namų „AJ šokoladas" pagamintas tortas, kurį klase.lt komanda įteikė geriausiems, o svarbiausia – pačių mokinių įvertintiems mokytojams

Eglė Zubkauskaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų