REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Panevėžio bendruomenių rūmuose šį penktadienį vyksiantį Vytauto Šapranausko muzikinį-humoristinį koncertą patekti bus galima ir neįsigijus bilieto. Tereikia pasitelkti vaizduotę.

REKLAMA
REKLAMA

Net penkių Panevėžio grožio salonų darbuotojos subūrė neformalų aktoriaus gerbėjų klubą ir pasikabino “Šapro hitų karoliukų" plakatus savo darbo vietose.

REKLAMA

Viename socialiniame portale perskaičiusios žinutę apie tai, kad į Panevėžyje vyksiantį koncertą bilietus galima gauti vien už išradingumą, grožio salono darbuotojos kaipmat sujudo. “Mylime jį ir kaip aktorių, ir kaip laidų vedėją, o nuo šiol mylėsime ir kaip dainininką. Tačiau labiausiai esame pasiilgusios anekdotų. Todėl ir nusprendėme padaryti ką nors neįprasto", - apie savo sumanymą kalbėjo vieno grožio salono vadovė Solveiga.

Grožio salonų lankytojai džiaugiasi išradingomis grožio meistrėmis, o pats V.Šapranauskas apie tokią panevėžiečių akciją atsiliepia teigiamai: “Puiki mintis. Visada žinojau, kad lietuvių mentalitetas prasideda nuo kirpyklų. Jei jas sutiksiu, būtinai paprašysiu leisti naudoti šį metodą ir ateityje."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų