REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valgyk, melskis, mylėk“ – specialus šveicarų viešbučio pasiūlymas moterims

Roman Elizabeth Gilbert romanas ( ir po jo pasirodęs filmas su Julia Roberts) „Valgyk, melskis, mylėk“ paskatino daugybę moterų leistis į kelionę vienoms. Prie jų norų greitai prisitaiko ir turizmo pramonė – „Hotel Bellevue Palace“ viešbutis Berne siūlo moterims specialią programą, kurios šūkis – filmo pavadinimas.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašo „travel.ru“, keliautojos gali pasirinkti kambarį (modernų ar klasikinį), nuspręsti ar nori rytinės spaudos į savo kambarį bei sužinoti norimų muziejų bilietų kainas. Viešbutis taip pat suteiks visus tualeto reikmenis bei viską ko gali prireikti grožiui ( net ir plaukų tiesinimo žnyples). Tam, jog nepamirštumėte dvasingumo, gausite ir jogos kilimėlį.

REKLAMA

Restorane paprašius jums bus ruošiamas specialus nekaloringas maistas, o vietoj mėsainių bare jums bus siūlomi specialus sveiki vegetariški užkandžiai, o alus bare galės būti pakeistas lengvu, mažai alkoholio turinčiu kokteiliu.

Jei vakarieniaudama mieste užsibūsite iki nakties, jus iki viešbučio palydės liokajus. Nakties kaina Kochergasse 3-5 esančiame viešbutyje prasideda nuo 258 eurų.

Tiesa, neaišku, kuo siūlomas poilsis atitinka knygos ir filmo dvasią ( prisiminkite, su kokiu malonumu Julia Roberts herojė kimšo itališkus skanėstus ir leidosi į nepažįstamus kraštus nelydima jokio liokajaus)...

Susiję straipsniai:

Valgyti, melstis ir mylėti su Julia Roberts ( ar Liz Gilbert)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų