REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialinės apsaugos ir darbo ministras Donatas Jankauskas pranešė, kad Vyriausybės pasitarime pritarta skirti papildomus 90 milijonų litų vėluojančioms pašalpoms išmokėti.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak ministro, savivaldybes pinigai pasieks dar šią savaitę. „Finansų ministerija yra pasiruošusi ir, paskelbus „Valstybės žiniose“, papildomų asignavimų pavedimai į savivaldybes iš karto bus,“ - teigė D. Jankauskas.

REKLAMA

Portalo balsas.lt paklaustas, kodėl susidarė tokie lėšų pašalpoms trūkumai kai kuriose savivaldybėse, D. Jankauskas įvardijo gebėjimų trūkumus ir nesugebėjimą prognozuoti ekonominės situacijos pokyčių.

Jis sakė, kad Socialinės apsaugos ir darbo ministerija pagal parengtą metodiką periodiškai renka informaciją iš savivaldybių ir rengia siūlymus ar teikia patikslinimus dėl piniginių lėšų panaudojimo.

balsas.lt jau rašė, kad kai kuriose Lietuvos savivaldybėse pritrūko pinigų pašalpoms mokėti. Tąkart konstatuota, kad ne visur sekėsi efektyviai skaičiuoti pinigus, o ekonomistai atkreipė dėmesį, jog valdžios institucijoms trūksta susišnekėjimo

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų