REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį surasti sutuoktiniai Osvaldas ir Leokadija Dumbriai, kurie nuo antradienio buvo laikomi dingusiais be žinios.

REKLAMA
REKLAMA

Tyrimas buvo pradėtas, kai į policiją kreipėsi poros sūnus Egidijus. Jam tėvai atsiuntė atsisveikinimo laišką, kuriame teigė nebegalintys pakelti paimtų  greitųjų kreditų naštos ir nusprendę pasitraukti iš gyvenimo.

REKLAMA

Didelės sostinės policijos paieškos kelias paras vykdė poros paiešką, „šukavo“ miškus apylinkes, kur galbūt galėjo būti Dumbriai. Nors atsisveikinimo laiškas atrodė įtikinamai, tačiau policija neatmetė versijos, kad O. ir L. Dumbriai kur nors gali būti gyvi.

Galiausiai pats sūnus savo tėvus ir surado Trakuose, gyvus ir sveikus.

Policijos duomenimis, Dumbriai greitųjų paskolų bendrovei skolingi apie 10 tūkst. litų.

 

 

 

Šeštadienį surasta antradienį dingusių vilniečių sutuoktinių Dumbrių pora, sūnui atsiuntusi registruotą laišką, kuriame rašė, jog pasitraukia iš gyvenimo, nes negali grąžinti momentinių paskolų.Nuo trečiadienio Osvaldo (gim. 1947 m.) ir Leokadijos (gim. 1955 m.) Dumbrių ieškojo didelės Vilniaus policijos pajėgos – buvo „šukuojami“ miškai, tikrinamos Neries pakrantės ir t.t. Paaiškėjo, kad sutuoktiniai tuo metu gyvi ir sveiki tūnojo Trakuose.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį Dumbrių sūnus gavo registruotą laišką, kuriame tėvai rašė, kad pasitraukia iš gyvenimo, nes negali grąžinti skolų. Policijos duomenimis, sutuoktiniai momentinių paskolų bendrovei buvo skolingi 10 tūkst. Litų.

Kaip DELFI sakė Vilniaus 2 policijos komisariato viršininko pavaduotojas Robertas Daugėnas, Dumbrius šeštadienį Trakuose surado jų sūnus. Giminaičiai jau teiravosi pareigūnų, ar gali sutuoktinius išsivežti į Tauragę, kad jie ten aprimtų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų