REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Veiksmo filmų žvaigždė Jasonas Stathamas ištikimas savo įvaizdžiui kine – visuomet renkasi tik kietų vyrukų vaidmenis, tad netrukus žiūrovai jį ir vėl pamatys nuožmaus veiksmo filme „Mechanikas“.

REKLAMA
REKLAMA

Trileris „Mechanikas“ sukurtas pagal populiarų to paties pavadinimo 1972 metų filmą, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko lietuvių kraujo turintis legendinis Holivudo aktorius Charles'as Bronsonas.

REKLAMA

Šiuolaikiniame filmo perdirbinyje pagrindinį vaidmenį gavęs britų kilmės aktorius Jasonas Stathamas originalui gėdos padaryti neketina. Tik kietų vyrų vaidmenimis garsėjantis aktorius visuomet renkasi įtempto siužeto veiksmo filmus, kuriuose gali parodyti ne tik išlavintus savo raumenis, bet ir meistriškus įgūdžius – visus kaskadinius triukus J. Stathamas atlieka pats ir griežtai atsisako profesionalių kaskadininkų pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Visai neseniai žiūrovai J. Stathamą matė veiksmo trileryje „Nesunaikinami“, kuriame jis vaidino kartu su visomis garsiausiomis veiksmo filmų žvaigždėmis: Sylvesteriu Stallone, Arnoldu Schwarzeneggeriu, Mickey Rourke'u, Dolphu Lundgrenu, Jet'u Li, Bruce Willisu ir kitais. Aktorių ir dabar galima pamatyti kino teatruose – trileryje „13“.

Filme „Mechanikas“ J. Stathamo įkūnijamas profesionalus žudikas planuoja „pailsėti nuo kriminalinės praeities“ ir kruvino amato paslapčių pradeda mokyti vienos iš savo aukų sūnų. Samdomo žudiko mokinys uoliai stengiasi perimti visas šios profesijos subtilybes, tačiau praeitis staiga pradedi lipti herojui ant kulnų.

Filmo premjera Lietuvos kino teatruose jau 2011-ųjų sausio 28 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų