REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien, lapkričio 17-ąją, 19 val., Klaipėdos Žvejų rūmuose vyksiančiame koncerte „Didysis šou“ pirmąkart pasirodys naujoji grupės „Pikaso“ sudėtis. Trijulė šalies popsceną šturmuos su įspūdinga programa ir 60 tūkst. litų vertės vaizdo klipu.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiajame metų lietuviškos popmuzikos koncerte naujieji grupės nariai atliks ne tik geriausias „Pikaso“ dainas, bet ir du visiškai naujus kūrinius – „Liūdesio dangus“ bei „Nostalgija“. Kitą pirmadienį šalies televizijas bei interneto žiniasklaidą pasieks ir pastarosios dainos vaizdo klipas, vertinamas 60 tūkst. litų. Regis, jame žiūrovai išvys nemažai intriguojančių kadrų: jau išplatintose grupės fotosesijos nuotraukose, sukurtose filmavimo metu, naujieji „pikasai“ įamžinti 30-ies nuogut nuogutėlių merginų apsuptyje.

REKLAMA

Atnaujindami grupės sudėtį, prodiuseriai broliai Gintaras ir Mindaugas Bendžiai apsisprendė joje palikti Deividą, grupėje „Pikaso“ dainuojantį nuo pavasario, priimti dar vieną muzikinio realybės šou „Kelias į žvaigždes“ dalyvį Haroldą bei jauną aktorių Tomą. Visa trijulė šiuo metu įsikūrusi Klaipėdoje.

Nors įprastai originaliąją grupės sudėtį keičiantiems atlikėjams daugių daugiausia patikima kuo panašiau ir be didesnių pretenzijų perdainuoti sėkmę pelniusias pirmtakų dainas, naujieji „pikasai“, manoma, pranoks jiems estafetę perdavusius kolektyvo narius.

REKLAMA
REKLAMA

„Turėjome iš ko rinktis – atrankoje dalyvavo apie 10 dainininkų, tačiau trijulė, šįvakar debiutuosianti „Pikaso“ vardu, sužavėjo darbštumu bei entuziazmu. Šie vaikinai, sykį jau gavę šansą išmėginti savo jėgas popmuzikoje, jokio kito tikrai nepraleis. Nė nedrįsčiau jų lyginti su kitomis grupėmis ir atlikėjais. Kertu lažybų, kad su tokiu užsidegimu veikti ir troškimu realizuoti save jie daug pasieks,“ – įsitikinęs G. Bendžius.

Kompanijai ruošiantis didžiajam debiutui, kompanijos „Cactus Pro“ choreografijos repeticijų salėje bei įrašų studijoje Klaipėdoje netilo muzika ir diskusijos. Vaikinai turėjo ką aptarti: naujasis kolektyvas žada itin daug dėmesio skirti ne tik dainoms bei jų atlikimui, bet ir sceniniams pasirodymams. Su profesionaliais choreografais dirbantys jaunieji atlikėjai ruošiasi publikai pateikti originalius ir stilingus pasirodymus.

Publika juos išvysti galės visai netrukus – po pirmojo krikšto šio vakaro koncerte Klaipėdoje grupės laukia pasirodymai televizijos laidose bei kituose šalies miestuose, o po Naujų metų trijulė ketina klausytojų teismui pateikti dar vieną naują singlą bei surengti koncertų turą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų