REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors iki pasaulinio lygio dainininkės Kylie Minogue koncerto dar liko daugiau nei 3 mėnesiai, didžioji dalis bilietų į jos koncertą jau parduota. Į pirmą kartą Lietuvoje vyksiantį aistringosios atlikėjos šou, kuris kitąmet vasario 26 d. bus surengtas sostinės „Siemens“ arenoje, bilietus įsigijo jau per 6 tūkst. daininkės gerbėjų, išpirkti visi bilietai į arčiausiai scenos esančias vietas.

REKLAMA
REKLAMA

„Pastebime, kad bilietai sparčiai tirpsta dėl to, jog artėjant šventiniam laikotarpiui verslo įmonės perka bilietus į Kylie koncertą taip motyvuodamos savo darbuotojus. Kaip Kalėdų dovaną juos įsigyja ir privatūs asmenys. Be to, vis aktyviau bilietais į garsiausių muzikos žvaigždžių koncertus domisi ne tik sostinės ir Kauno gyventojai, bet ir tolimesnių šalies miestų muzikos gerbėjai. Į daininkės pasirodymą taip pat planuoja atvykti nemažai Kylie fanklubo narių iš užsienio“, – sakė „SEVEN Live“ generalinis direktorius Juras Vėželis.

REKLAMA

Pasak koncerto organizatorių, bilietus aktyviai perka vilniečiai, Kauno, Panevėžio, Klaipėdos, Šiaulių gyventojai bei kaimyninių šalių publika. Į Kylie šou dažniausiai perkamas ne vienas bilietas, o keletas jų – paprastai 4-6 asmenų grupėms. Koncertų publika nenori praleisti progos scenoje „gyvai“ išvysti savo muzikos dievaitės, todėl į pasirodymą  iš anksto planuoja keliones grupėmis ar su draugais.

Kitąmet Vilniuje įspūdingą pasirodymą surengti žadanti atlikėja „Siemens“ arenoje pristatys ilgai lauktą 11-ąjį studijinį albumą „Afroditė“ („Aphrodite“). Antrasis albumo singlas „Get outta my way“ pakartojo pirmojo singlo „All the lovers“ pasiekimą ir pasiekė pirmąją Billboard Club Chart vietą. Tai  jau penktasis Kylie singlas įkopęs į pagrindinių Jungtinių Amerikos Valstijų topų viršūnę.

REKLAMA
REKLAMA

J. Vėželis pastebi, kad vasario pabaigoje Lietuvoje vyksiantis K. Minogue koncertas bus tik 5-tas jos pasirodymas šiose gastrolėse, todėl Lietuvos žiūrovai turės unikalią progą vieni iš pirmųjų pasaulyje pamatyti naująją Kylie šou scenografiją bei specialiuosius efektus. Pati atlikėja tikina besirengianti vienam ryškiausių turų savo karjeroje ir šiuo metu tobulinanti pasirodymo detales.

Be jau minėto pagrindinio albumo singlo „All the Lovers“ pop muzikos dievaitės gerbėjai Vilniuje išgirs ir kitas albumo dainas bei legendinius Kylie Minogue karjeros hitus, tarp kurių  – „Spinning around“, „In your eyes“, „Can't get you out of my head“, „Red blooded woman“, „Chocolate“, „Love at first sight“, „Your disco needs you“, „In my arms" bei kitos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų