REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinomas šokėjas Deividas Meškauskas stebina savo sugebėjimais ne tik šokių, bet ir filmavimo aikštelėje.

REKLAMA
REKLAMA

TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ dalyvis nusifilmavo naujame lietuviškame pilnametražiniame Kristijono Vildžiūno filme „Kai apkabinsiu tave“. Jame D. Meškauskas ne tik vaidino, bet ir kartu su savo dėstytoja, Nacionalinio operos ir baleto teatro choreografe Jūrate Sodyte kūrė choreografiją.

REKLAMA

Besifilmuojant žinomam šokėjui teko susidurti ir su tam tikru įšūkiu – per pusę dienos išmokyti šokti fokstrotą kylančią Vokietijos žvaigždę, garsaus Berlyno teatro „Berliner Ensemble“ aktorių Sabin'ą Tambrea. Būtent dėl šio aktoriaus vieno „Kai apkabinsiu tave“ epizodo filmavimas buvo atidėtas net porai mėnesių.

„Berliner Ensemble“ aktoriai turi labai griežtus kontraktus. Mes iki paskutinės minutės derėjomės su teatro direktoriumi, kad Sabiną išleistų dviem dienom filmavimui Vilniuje. Derybos vyko labai ilgai, o visas veiksmas labai trumpai,“ – su šypsena pasakoja filmo „Kai apkabinsiu tave“ prodiuserė Uljana Kim.

Naujo filmo išankstinė premjera – jau šiandien. Joje kolegos debiutą kine stebės visi TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ dalyviai: Ramūnas Rudokas, Ieva Konopliovaitė, Žilvinas Šilgalis, Irma Jurgelevičiūtė, Ona Kolobovaitė, Andrius Butkus, Aistis Mickevičius ir kt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų