REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Energetikos ministras Arvydas Sekmokas reiškia nepasitikėjimą Lietuvos elektrinės vadovui Laimonui Lukočiui ir ragina visą medžiagą apie galimą piktnaudžiavimą L. Lukočiui vadovaujant Kruonio HAE perduoti Specialiųjų tyrimų tarnybai (STT).

REKLAMA
REKLAMA

Komisija, tyrusi galimą Kruonio HAE vadovų piktnaudžiavimą, savo išvadas pristatė energetikos ministrui. Komisija buvo sudaryta gavus Generalinės prokuratūros raštą dėl Kruonio HAE darbuotojų anoniminio skundo, kuriame pateikiami kai kurie buvusio įmonės direktoriaus L. Lukočiaus veiklos epizodai.

REKLAMA

Susipažinęs su tyrimo išvadomis, apimtimi ir bendra situacija Kruonio HAE, ministras pareiškė nebepasitikintis buvusiu Kruonio HAE vadovu L. Lukočiumi. Šiuo metu L.Lukočius užima Lietuvos elektrinės vadovo postą, todėl šios įmonės valdymo organai taip pat turės įvertinti komisijos tyrimo išvadas.

„Lietuvos energija“ visą surinktą informaciją privalo perduoti Specialiųjų tyrimų tarnybai (STT). Nepriklausomai, koks bus STT teisinis įvertinimas, turiu konstatuoti, kad įmonė buvo valdoma prasilenkiant su ūkiškumu, buvo sudarytos galimybės įvairiems piktnaudžiavimams", - pareiškė energetikos ministras A. Sekmokas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų