REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tuo įsitikino Šiaulių miesto policijos pareigūnai, interneto tinklalapiuose perskaitę apie žadamą švelnų atpalaiduojantį masažą ir apsilankę keliose vietose, kuriose jis turėjo būti atliekamas. Vietoj besireklamuojančios simpatiškos panelės jie išvydo nieko bendro su šiuo epitetu neturinčias moteriškos lyties atstoves. Tad pareigūnai vyrams nerekomenduoja užkibti už televizijos naktinėse programose ir interneto portaluose esančių intriguojančių skelbimų. Skaityti tokius skelbimus ir analizuoti juose pateikiamą informaciją pareigūnai pradėjo nuo spalio vidurio, kai  Šiauliuose buvo pradėta vykdyti policinė priemonė „Plaštakė–2010“. Šios priemonės metu už vertimąsi prostitucija surašyti keturi administracinių teisės pažeidimų protokolai.

REKLAMA
REKLAMA

Kūno paslaugas siūlo daugiavaikės

Lapkričio ketvirtą dieną surengtas pirmasis Centro policijos nuovados pareigūnų vizitas į plaštakių irštvą, esančią Spindulio gatvės daugiabutyje. Ant išnuomoto buto slenksčio juos pasitiko rožiniu permatomu peniuaru vilkinti moteris. Stalo, ant kurio būtų daromas masažas, nesimatė. Ant grindų mėtėsi keli čiužiniai.

REKLAMA

Vyrams, pradėjus tikslintis, kokias ji atlieka paslaugas, paaiškėjo, kad „plaštakės“ masažas vyksta iki „pilno vyriškio atsipalaidavimo“. Pasitikslinę, ar ji galinti patenkinti lytinę jų aistrą oraliniu būdu, išgirdo teigiamą atsakymą ir sužinojo, kad visa ši paslauga kainuos 80 litų. 29-erių metų moteris, turinti tris vaikus, nuvežta į policijos nuovadą. Už vertimąsi prostitucija jai surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas ir skirta 300 litų bauda.

REKLAMA
REKLAMA

Į prostitucijos liūną įtraukė savo dukrą

Lapkričio 5 dieną Centro nuovados pareigūnai sureagavo į kito interneto portalo skelbimą, kuriame 30-ies metų moteris skelbėsi, jog slaptiems pasimatymams susipažintų su maloniu vyriškiu. Telefoninio pokalbio metu nepažįstamoji iš karto pažadėjo už 80 litų suteikti lytines paslaugas.

Trakų gatvėje esančiame išnuomotame bute pareigūnus pasitiko 34-erių metų K. B. Pastaroji policijai buvo gerai žinoma, nes ne kartą buvo sulaikyta už panašią veiklą. Nuo bausmės išsisukdavo tik dėl to, kad yra daugiavaikė mama, turinti keturis nepilnamečius vaikus. Į seksualinių paslaugų verslą K. B. įtraukė ir savo 27-erių metų seserį. Be to, pareigūnai turi duomenų, kad moters 16-metė dukra, išaugusi prostitucijos liūne, irgi keliauja motinos pėdomis ir pelnosi, pardavinėdama savo kūną. Taigi birželio 30 dieną dėl sąvadavimo prostitucijai ir pelnymosi iš kito asmens prostitucijos K. B. atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas ir šiuo metu ji laukia teismo. Tačiau laukdama jo savo profesijos nemeta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gražuolė virto pabaisa

Lapkričio vienuoliktą dieną pareigūnai vyko į pasimatymą su „simpatiška brunete“, gyvenančia Vytauto gatvėje. Šokiruoti moters išvaizdos vyrai simpatijų jai nepajuto. Juodais apatiniais vilkinti ir aukštakulnius mūvinti 32-ejų metų moteris lytinę aistrą patenkinti žadėjo už 60 litų. Klientų priėmimo kambarys šįkart nebuvo toks tuščias kaip Spindulio gatvėje. Jame stovėjo sofa-lova ir televizorius. Ant staliuko mėtėsi keletas erotinio pobūdžio kompaktinių plokštelių. Sulaikytoji 32-ejų metų Ž. B. tikino esanti Mažeikių rajono gyventoja. Už vertimąsi prostitucija jai skirta 300 litų bauda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų